Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Speváčka Kristína tak, ako ju Boh stvoril: Fúúúha!

Kristína Peláková Zobraziť galériu (5)
Kristína Peláková (Zdroj: Instagram K.P.)

BRATISLAVA - Aj ona sa ukázala! Speváčka Kristína Peláková (29) patrí rozhodne medzi najatraktívnejšie ženy slovenského šoubiznisu. Tento fakt potvrdila aj tentoraz, keď sa fanúšikom predviedla tak, ako ju Pán Boh stvoril. V absolútnej prirodzenosti si môžete krásnu brunetku vychutnať aj vy!

Súčasný trend hlási návrat k jednoduchosti a absolútnej prirodzenosti. Časy, keď celebritné krásky skrývali pred svetom svoju pravú tvár, sú totiž už dávno minulosťou a dnes sa mnohé hviezdy dokonca rady pochvália zábermi, na ktorých pózujú bez jedinej štipky mejkapu.

Vo svojej absolútnej prirodzenosti sa zvečnila aj speváčka Kristína Peláková. Sympatická brunetka sa cvakla tesne pred kozmetickou procedúrou – a teda bez akýchkoľvek líčidiel a zbytočných príkras.

Na fotografii pôsobí známa umelkyňa veľmi krehko a dievčensky a blížiace sa tridsiate narodeniny by jej hádal naozaj len málokto. Môže sa totiž ešte stále pýšiť nielen mladistvým vzhľadom, ale aj bezchybnou pleťou. Dámy a páni, nech sa páči, Kristína tak, ako ju Pán Boh stvoril!

Viac o téme: Kristína Peláková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu