Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Veľké priznanie slovenskej speváčky: Najskôr tajila tehotenstvo, potom pôrod!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Už je z nej mamina! Speváčka Kristína Peláková prežíva najkrajšie chvíle svojho života. Ako na sociálnej sieti Instagram prezradila, začiatkom mája priviedla na svet svoje prvé dieťatko.

Kristína Peláková patrí medzi jedincov, ktorí o svojom súkromí príliš nehovoria. Na sociálnej sieti Instagram má zhruba 60-tisíc followerov, avšak prevažne sa s nimi delí o novinky týkajúce sa jej pracovného života. Fotky s manželom Mariánom, za ktorého sa speváčka vydala v roku 2016, by ste tam hľadali márne. 

Kristína Peláková s dlhoročným partnerom Mariánom Kavuličom.
Zobraziť galériu (6)
Kristína Peláková s dlhoročným partnerom Mariánom Kavuličom.

Sympatická brunetka v tajnosti držala aj pomerne krásnu novinku, a to že je tehotná. Verejnosť sa o tom dozvedela len nedávno, vďaka médiám. V tom čase bola už Kristína v 8. mesiaci tehotenstva. 

Je preto príjemným prekvapením, že dnes na Instagrame zverejnila pomerne súkromnú fotku s malou detskou rúčkou. „Ahojte. Ozývam sa po dlhšom čase s mojou krásnou novinkou, ktorú chcem s vami zdieľať. Začiatkom mája som sa stala mamou, narodil sa mi chlapček Radoslav. Tak vás všetkých pozdravujem,” napísala rodáčka zo Svidníka, ktorú ihneď zahrnuli gratuláciami nielen fanúšikovia, ale aj kolegovia z hudobnej brandže. Aj my sa samozrejme pridávame!

 

Viac o téme: Kristína Peláková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu