Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ariana Grande po výbuchu na jej koncerte: Už je doma!

Ariana Grande Zobraziť galériu (5)
Ariana Grande (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Ariana Grande sa vrátila domov. Na letisku v meste Boca Raton na Floride ju čakali rodina a priateľ, rapper Mac Miller. Po jej boku bola aj matka Joan Grande.

Speváčka odletela z Európy po tom, ako po jej pondelkovom koncerte v Manchestri zabil výbuch bomby 22 ľudí a približne 59 ďalších zranil. Podľa nemenovaného zdroja amerického týždenníka People je 23-ročná interpretka veľmi smutná. "Je to veľmi smutné. Miluje svojich fanúšikov a je úplne zdrvená a zničená. Nemôže uveriť tomu, že sa to stalo. Teraz chce byť s rodinou a milovanými," uviedol zdroj.

Podľa polície bol za atentátom zosnulý 22-ročný Salman Abedi, ktorého však koroner zatiaľ formálne neidentifikoval. Polícia v súvislosti s prípadom zatkla aj nemenovaného 23-ročného muža. Speváčka v utorok prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter napísala, že sa pre tento tragický incident cíti "zničená". "Je mi to ľúto z hĺbky srdca, nemám slov," dodala.

Grande by mala podľa pôvodných plánov vystúpiť 25. a 26. mája v Londýne a neskôr aj v ďalších európskych mestách, medzi ktorými je i Lodž v Poľsku. V tamojšej Atlas Aréne by mala zaspievať 31. mája a 1. júna. Zástupcovia interpretky zatiaľ nevydali žiadne vyhlásenie, ktoré by menilo program aktuálneho turné Dangerous Woman.

Ariana Grande-Butera účinkovala v roku 2008 v broadwayskom muzikáli 13 a za svoj výkon získala National Youth Theatre Association Award. Známou sa stala vďaka úlohe Cat Valentine, ktorú stvárnila v roku 2011 v seriáli iCarly (2007 - 2012), a tiež v projektoch Victorious (2010 - 2013) a Sam & Cat (2013 - 2014). Okrem toho sa predstavila napríklad vo filmoch 7 Secrets with Victoria Justice (2010) alebo Zoolander No. 2 (2016). Debutový album Yours Truly uviedla na trh v roku 2013 a dostala sa s ním na vrchol rebríčka Billboard 200. Rovnaký úspech dosiahla aj s druhou štúdiovkou My Everything (2014), ktorú navyše nominovali na cenu Grammy. S albumom Dangerous Woman (2016), ktorý sa tiež uchádzal o zlatý gramofónik, zase po prvý raz dobyla UK Chart. Okrem toho má na konte aj EP nahrávky Christmas Kisses (2013) alebo Christmas & Chill (2015).

Viac o téme: Ariana Grande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu