Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Fú, to je ale zmena! Takto dnes vyzerá Kollárova matka číslo 6!

Barbora Richterová Zobraziť galériu (6)
Barbora Richterová (Zdroj: archív)

BRATISLAVA - Už sa na seba takmer nepodobá! Pred šiestimi rokmi sa na verejnosť dostala informácia, že Boris Kollár (51) zbalil mladú krupiérku Barboru Richterovú (28), ktorá mala v tom čase len 22 rokov. Blondínka sa vtedy prezentovala ako poriadna sexbomba a muži sa za ňou otáčali snáď každú chvíľu. Dnes je tomu však koniec.

Barbora totiž od základu zmenila imidž. Dnes by ste v mame malého Artura len ťažko poznali mladú ženu, ktorou bola kedysi. Zmizli peroxidové blond vlasy, našpúlené ústa i provokatívne oblečenie a pózy. 

Mohlo by vás zaujať:
Michelle nie je iba pekná blondína: Robí mužskú prácu, jej život jej mnohí závidia

Richterová zjavne vyzrela a na verejnosti sa prezentuje úplne inak. Za všetko hovoria posledné fotografie s jej synom, ktoré sa objavili na sociálnej sieti. Kollárova mamička si prefarbila vlasy na hnedo, nahodila elegantné oblečenie a miesto našpúlených pier na snímkach rozdáva oslňujúce úsmevy.

Barbora Richterová sa poriadne zmenila.
Zobraziť galériu (6)
Barbora Richterová sa poriadne zmenila.  (Zdroj: Zuzana Halvoníková)

Vyzerá to tak, že Borisov šiesty potomok robí Barbore naozaj obrovskú radosť, ktorá sa odzrkadľuje aj na jej krásnom výzore. Navyše to vyzerá tak, že Richterová ako jedna z mála nepodľahla čaru plastických operácií a udržiava si prirodzený výzor. Výnimkou sú len jej silikónové prsia, ktoré si dala upraviť pár mesiacov po pôrode. Ku cti jej však slúži minimálne to, že ich nepotrebuje vystavovať svetu pri každej príležitosti. Barbora, si fakt topka! 

Viac o téme: Barbora RichterováBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu