Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vážne zranenie jojkárskeho redaktora Kubániho: Totálne sa dokaličil!

Jozef Kubáni Zobraziť galériu (11)
Jozef Kubáni (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Redaktor televízie Joj Jozef Kubáni (52) je známy tým, že pri natáčaní reportáží je schopný zájsť až na pokraj svojich síl. Dokrútky do Novín totiž prináša z tých najmenej dostupných miest Slovenska. No hoci sa pri svojej práci často ocitne vo veľmi nebezpečných situáciách, osudným sa mu paradoxne stala „voľnočasová aktivita“. Televízny novinár sa vážne zranil - dokaličil si nohu!

Jozef Kubáni to vo štvrtok prezradil v jojkárskej relácii Inkognito, kde bol tajným hosťom. „Minulý rok som sa dal na kaskadérsku dráhu a 3 mesiace som brázdil Slovensko s jednou pražskou kaskadérskou skupinou,“ priznal svoje ambície redaktor. Neskôr sa však ukázalo, že skúšať takéto nebezpečné povolanie na „staré kolená“ nie je práve najlepší nápad.

Jojkár sa totiž doslova dokaličil. „Dopadlo to tak, že som potom september, október, november a časť decembra strávil v posteli a s barlami a doteraz je noha v takom prapodivnom stave aj tvare. Takže zistil som, že týmto sa živiť nebudem,“ priznal známy Jojkár. Toho sme v tejto súvislosti aj oslovili, nech nám prezradí, čo sa mu konkrétne prihodilo.

„V podstate sa mi zopakovalo to, čo pred asi štyrmi rokmi s nemeckými kaskadérmi. Robil som taký trik - stojíte asi na takej trojmetrovej trojnožke, hore je plošina 30x30 cm no a mne to ešte aj podpálili a vašou úlohou je tam stáť a neprizabiť sa, keď vám to auto v asi 90 km rýchlosti vyrazí spod nôh,“ opísal nám nebezpečný kúsok Kubáni. No hoci ho robil viackrát a vždy sa mu ho podarilo urobiť bezchybne, tentokrát urobil jednu zásadnú chybu. 

„Moja chyba bola, že som si to chcel aj zhora nafilmovať, ten moment, keď mi to auto vypáli spod nôh. No a som sa nesústredil na samotný dopad a dopadol som tak, že som si v členku ľavej nohy potrhal šľachy, praskli mi tam kosti a všetky možné aj nemožné veci. V podstate doteraz krívam, doteraz to mám opuchnuté,“ netajil obľúbený redaktor. 

Ten po úraze dva mesiace ležal a potom sa pustil opäť do práce - ako sám prezradil, s barlami a rôznymi komickými spôsobmi sa pohyboval po horách. „Krívam stále. Bohužiaľ, mám to opuchnuté nonstop a moja práca, keďže sa živím nohami v horách, je o to zložitejšia. No nie je to pekný pohľad, nemám peknú nohu,“ priznal jojkár. 

Jozef Kubáni zranenie

Viac o téme: Jozef Kubáni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu