Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Televíziám »išla karta«: Holý zadok v priamom prenose a ešte aj... Ups, to je ale TRAPAS!

V Správach RTVS sa na malý moment objavil holý zadok. Noviny televízie Joj sa zas pasovali s technických problémom. Zobraziť galériu (4)
V Správach RTVS sa na malý moment objavil holý zadok. Noviny televízie Joj sa zas pasovali s technických problémom. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Spravodajské relácie slovenských televízií sa v stredu večer pasovali hneď s niekoľkými problémami. Bez pochýb najbizarnejší má na svojom konte verejnoprávna RTVS, ktorá svojim divákom prinášala živý vstup z protestu zamestnancov známej automobilky. Na obrazovkách sa totiž na pár sekúnd objavil úplne holý zadok potetovaného mladíka... No s nečakanou situáciou sa musela vysporiadať aj Jojka.

Čaro živého vysielania sa postaralo o bizarný moment v Správach z Mlynskej doliny. Redaktor Pavol Kalinský totiž priniesol živý vstup z protestov zamestnancov bratislavskej automobilky. No prítomnú kameru sa rozhodol využiť aj jeden z rozvášnených protestujúcich. V závere reportáže sa postavil za redaktora, stiahol nohavice a... Celému Slovensku ukázal svoj holý zadok. Potetovaný mladík si tak užil pár sekúnd slávy a diváci mali o zábavu postarané. 

Holý zadok v Správach RTVS

Vtipné video zavesil na svoj Facebook aj samotný redaktor. „Síce to je pracovná vec, ale... O vrchol mojej žurnalistickej kariéry sa s vami musím podeliť,“ napísal k videu redaktor Pavol Kalinský. A zareagoval aj samotný moderátor Správ Ľubo Bajaník. „Chválabohu som to nevidel, keďže som už pozeral do kamery, inak by som mal o zábavu do konca Správ postarané,“ napísal pod príspevok s videom.

V tejto súvislosti sme redaktora Kalinského oslovili aj my, nech nám prezradí, kedy si holý zadok za sebou všimol a čo mu vtedy ako prvé napadlo. Na naše otázky však doposiaľ neodpovedal. 

S nečakanou situáciou v priamom prenose sa v stredu večer musela popasovať aj televízia Joj. Ich však narozdiel od verejnoprávnej RTVS nepotrápil nezvaný účinkujúci, ale technika. Diváci večerných Novín zostali prekvapení, keď v jednom momente odrazu vypadol zvuk vysielanej reportáže. Po tej napokon moderátor Ján Mečiar vysvetlil, že išlo o technickú chybu.

Zaujímalo nás, čo ju zapríčinilo a či chybne odvysielanú reportáž opäť zaradia do Novín. „Túto chybu zapríčinili technické problémy, ktoré vznikli počas posielania reportáže do réžie. Divákom sa ospravedlňujeme, reportáž v plnom znení je dostupná v archíve Noviny Tv Joj na joj.sk,“ povedala pre Topky.sk hovorkyňa televízie Joj Lucia Kulihová.

O úsmevný moment sa však postarala aj otravná mucha, ktorá počas vysielania sadla na hlavu moderátorke Adriane Kmotríkovej a pobudla tam celý čas, až kým blondínka neuviedla nasledujúcu reportáž. Treba však uznať, že známa Slovenka sa zachovala ako veľká profesionálka a hoci by sa každý v podobnej situácii podvedome pokúsil muchu odohnať, ona to ustála a nemykla ani obočím. Pozrite si video!

Kmotríková mucha na hlave

Adriana Kmotríková odhlásila reportáž s muchou na hlave.
Zobraziť galériu (4)
Adriana Kmotríková odhlásila reportáž s muchou na hlave.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Noviny Tv JojSprávy RTVS
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu