Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markizácka MEGA premena: Zo štrbavého »starca« pekelne sexi chlap!

Jánovi v šou O 10 rokov mladší pomohli zmeniť život od základov. Zobraziť galériu (5)
Jánovi v šou O 10 rokov mladší pomohli zmeniť život od základov. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Z tejto premeny padnete na zadok! 36-ročný Ján Ivan je jeden z odvážlivcov, ktorí sa rozhodli radikálne zvrátiť svoju budúcnosť. Trápili ho totiž rodinné problémy, neutešený vzhľad, ale i poriadne zanedbané zuby. Tomu všetkému je však koniec. V šou O 10 rokov mladší totiž podstúpil skrášľovacie procedúry i neľahké zákroky, ktoré mu doslova zmenili život!

Včera večer na markizáckych obrazovkách odštartovala už druhá séria relácie O 10 rokov mladší. V hlavnej úlohe sa tentoraz predstavil Ján Ivan, ktorý pracuje ako skladník.

S mužom sa však život vôbec nemaznal. Ostala na ňom totiž celá rodinná ťarcha - a to v momente, keď pre nezhody prerušil vzťahy so svojimi sestrami: „Všetko zostalo na mne, aj starostlivosť o staršiu mamu, ktorá potrebuje pomoc, takže som totálne psychicky k.o.“ Táto nepríjemná situácia sa výrazne podpísala nielen pod jeho psychiku, ale aj výzor.

Ján sa o seba prestal starať a totálne rezignoval na akékoľvek úpravy. Do toho sa zapojili stresy a absolútne zlomené sebavedomie. Muž sa tak rozhodol dať svojmu životu opäť zmysel a zvrátiť svoju budúcnosť. Na to, aby naštartoval novú éru svojho bytia, musel ale najprv zmeniť práve svoj neutešený vzhľad.

Prihlásil sa preto do spomínanej šou, ktorá sľubuje obrovské fyzické premeny. „Chcem zažiť zmenu, hlavne kvôli tým zubom, aby som z nich už nemal komplexy,“ smutne skonštatoval pred kamerami.

Tím špecialistov sa tak podujal na zdolanie pomerne ťažkej úlohy – vyčariť z nelichotivého chrupu plnohodnotný úsmev. Nasledovali návštevy na zubnej klinike, hodiny precíznej práce, odhodlanie ale i nemalé sebazaprenie. No a výsledok? Tak ten hovorí sám za seba. Z utrápeného muža bez iskry sa stal sexi fešák, ktorý sa dnes môže konečne pýšiť skutočne dokonalým výzorom.

„Človeče, chceš ohroziť moju pozíciu?reagoval na razantné vylepšenie jeho vzhľadu niekdajší muž roka a moderátor Martin Šmahel. Pozitívnych reakcií sa Johny dočkal aj od náhodných okoloidúcich, ktorí mu v priemere tipovali až o 12 rokov menej. Nuž, treba uznať, že 10 dní pod drobnohľadom odborníkov naozaj stal za to!

Zo šedivého Jána so štrbavými zubami je dnes fešák so sebavedomým úsmevom.
Zobraziť galériu (5)
Zo šedivého Jána so štrbavými zubami je dnes fešák so sebavedomým úsmevom.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

 

Viac o téme: O 10 rokov mladší
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu