Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Po traumatickom roku sa takto zmenila: Zo šedej myšky sexi cica!

Pani Katka Zobraziť galériu (12)
Pani Katka

BRATISLAVA - Dych vyrážajúca premena! Na obrazovkách Markízy si v utorok večer mohli diváci opäť vychutnať reláciu O 10 rokov mladší, kde zmenili dvojicu, ktorá si ešte pred rokom prechádzala traumatický obdobím. Preto sa Katka a Mário rozhodli spoločne prihlásiť do markizáckej premeny, ktorá im zmenila život od základov.

Budete prekvapení! V utorok večer sa v markizáckej relácii O 10 rokov mladší objavila dvojica: 37-ročná Katka a 40-ročný Mário. Z utrápenej štrbavej brunetky a zo šedivého a zanedbaného muža, ktorí mali posledný rok zo života peklo, sa vďaka šou stali iní ľudia.

Katku trápil zlomený zub, ale aj nepekné vrásky. Tím odborníkov jej zmenil nielen chrup, pleť a prefarbil vlasy, ale ju aj skvelo nalíčili a nastajlovali. Z uťahanej maminy 6-tich detí sa tak razom stala sexi cica, ktorá zďaleka nevyzerá na svoj vek. Katke sa podarilo omladnúť až o 13 rokov.

Pohľad na seba do zrkadla sa nepáčil ani jej priateľovi Máriovi, ktorému pred premenou tipovali v priemere až 47 rokov. Zničený muž s utrápeným pohľadom sa po týždni zmenil na úplne iného človeka. Stal sa z neho elegantný muž v obleku, ktorému zmizli nielen šediny a vrásky, ale aj kruhy pod očami. Omladol tiež o 13 rokov. Táto premena pre oboch znamená nielen zmenu vizáže, vrátené sebavedomie, ale aj nový začiatok života, po ktorom obaja túžili.

Pani Katka sa takto zmenila
Zobraziť galériu (12)
Pani Katka sa takto zmenila

Takto sa zmenil Mário.
Zobraziť galériu (12)
Takto sa zmenil Mário.

 

Viac o téme: O rokov mladší
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu