Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Neskutočná premena na Markíze: Konečne je z tejto ženy sexi kosť!

Anikó zo šou O 10 rokov mladší. Zobraziť galériu (9)
Anikó zo šou O 10 rokov mladší.

BRATISLAVA - Toto vás dostane! Na obrazovkách Markízy si v utorok večer mohli diváci opäť vychutnať reláciu O 10 rokov mladší, kde zmenili zamilovaný mladý pár Anikó a Borisa na nepoznanie. Oboch trápili kilá navyše, zlé zuby, akné aj šediny. Vytúženú zmenu im priniesli aj nezvyčajné procedúry. Spolu omladli o neuveriteľných 19 rokov. Veď pozrite sami!

Budete prekvapení! V utorok večer sa v markizáckej relácii O 10 rokov mladší objavili mladí tridsiatnici  Anikó a Boris. Zamilovaný pár sa rozhodol skoncovať so svojím „škaredším ja“ a prihlásili sa do relácie, kde v priebehu pár dní z nich urobili sympatickú dvojicu, ktorá omladla spolu o 19 rokov.

Z nenápadnej Anikó tím odborníkov vykresal krásnu ženu. Brunetka absolvovala ošetrenie pleti i tzv. Draculovu metódu. Laserom jej dokonca zväčšili aj pery, opravili zuby a mezoterapiou jej zachraňovali padajúce vlasy, ktoré jej dokonca predĺžili. K peknej vizáži pridali zvodný outfit a sexi kosť je na svete. Diváci jej razom tipovali v priemere o 9 rokov menej.

Anikó sa zmenila zo šedej myšky na sexi kosť.
Zobraziť galériu (9)
Anikó sa zmenila zo šedej myšky na sexi kosť.

Aj z jej polovičky Borisa je dnes už iný chlap vďaka premene. Po ošetrení akné dostal botox proti vráskam, i nové zubné implantáty. Prestal fajčiť, začal športovať, podrobil sa detoxu a vyskúšal na svojom tele aj pijavice. Šediny zakryl vhodný preliv, obliekol si sako a jej z neho naozaj štramák, ktorý razom omladol o 10 rokov. Premeny sa markizáckym tímom naozaj podarili, čo poviete?

Aj z Borisa sa stal sympatický mladý muž bez šedín.
Zobraziť galériu (9)
Aj z Borisa sa stal sympatický mladý muž bez šedín.

Viac o téme: O 10 rokov mladší
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu