Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

To je tá istá osoba?! Pozrite na neskutočnú premenu na Markíze!

Pani Valika Zobraziť galériu (10)
Pani Valika

BRATISLAVA - To snáď nie je možné! Na obrazovkách Markízy si v utorok večer mohli diváci opäť vychutnať reláciu O 10 rokov mladší, kde zmenili dvojicu utrápených žien - Valiku (42) a Janku (33). Z týchto kamarátok, z ktorých pred premenou boli šedé myšky, sú dnes poriadne kočky. Obe premeny vám vyrazia dych!

To sa len tak nevidí! V utorok večer sa v markizáckej relácii O 10 rokov mladší objavili kamarátky Valika a Janka. Z utrápených dám, ktoré to v živote nemali vôbec ľahké, sa stali úplne iné ženy. Tak, ako sa podporovali počas ťažkostí v súkromí, tak sa spoločne rozhodli pre nový štart v živote a prihlásili sa do markizáckej premeny. Dámy podstúpili množstvo zákrokov a procedúr. Odborníci im upravili chrup, viečka, ale aj prsia. Poradili im, ako sa správne stravovať a dopriali im nielen potrebný relax, ale splnili im aj ich sny.

Valika v šou podstúpila úpravu chrupu, korekciu viečok, odborníci jej upravili stravu a dali lekcie tvárovej jógy. Z unavenej mäsiarky sa stala za krátky čas elegantná dáma, ktorú jej kamaráti budú spoznávať iba ťažko. Pôvodne 42-ročnej Valike tipovali diváci 50 rokov, po premene ich ohúrila natoľko, že jej razom dávali o 10 rokov menej. Treba priznať, že táto premena bola naozaj úžasná.

Rovnako tak je neskutočná zmena aj jej kamarátky Janky, ktorá dostala nové zuby a prsia. Podstúpila úpravu tváre, zmenili sa jej vlasy, štýlovo ju obliekli a nalíčili a z neatraktívnej ryšavky je razom sexi plavovláska. Hoci má 33 rokov, pôvodne jej diváci tipovali až 46. Po premene omladla o pekných 7 rokov a pohľad do zrkadla sa jej určite teraz páči.

Pani Valika omladla o 10 rokov.
Zobraziť galériu (10)
Pani Valika omladla o 10 rokov.

Výrazná zmena nastala aj u pani Janky.
Zobraziť galériu (10)
Výrazná zmena nastala aj u pani Janky.

Viac o téme: O 10 rokov mladší
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu