Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Expresný ROZVOD v slovenskom šoubiznise: Herec prehovoril!

Robo Halák Zobraziť galériu (5)
Robo Halák

BRATISLAVA - Verejnosť v týchto dňoch prekvapila správa o expresnom rozvode Roba Haláka (39). Herec známy z Divokých koní či zo seriálu ZOO sa pritom len v júni minulého roka druhýkrát oženil so sympatickou Martinou. Známeho Slováka sme v tejto súvislosti oslovili. Prečítajte si, čo prezradil!

Keď sa Robo Halák v júni minulého roka druhýkrát oženil, zdalo sa, že konečne našiel lásku svojho života. No podobne, ako jeho prvé manželstvo so scenáristkou Danicou Halákovou, nevydržal ani jeho krátky vzťah so sympatickou Martinou. Dvojica sa rozviedla už pred Vianocami, len 6 mesiacov od svojho veľkého dňa. 


Expresný ROZVOD jojkárskeho herca: V júni svadba a teraz sú už od seba!


„Áno, rozviedli sme sa. Viac sa ale k svojmu súkromiu nechcem vyjadrovať,“ priznal pred pár dňami pre Topky.sk Halák. No hoci o svojom živote viac nechcel rozprávať, napokon nám prezradil aj to, ako so svojou dnes už exmanželkou po definitívnom ukončení ich vzťahu vychádza. „Po rozvode vychádzame spolu fajn,“ netajil jojkársky herec. 

Zaujímavosťou však je, že aj napriek dvom neúspešným manželstvám Halák na lásku na prvý pohľad nezanevrel. Podľa svojich vlastných slov na ňu stále verí... No pri odpovedi na otázku, či by išiel opäť do manželstva, už taký jednoznačný nebol. „Je to tak čerstvé, že na to momentálne neviem odpovedať,“ povedal nám Róbert. 

Viac o téme: Robo Halák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu