Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jojkársky herec rok po expresnom rozvode: Prichytený pri intímnostiach so sexi blondínkou!

Robo Halák Zobraziť galériu (14)
Robo Halák (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Začiatkom roka sa na verejnosť dostala informácia o tom, že herec Robo Halák (39) má za sebou expresný rozvod. S učiteľkou Martinou, ktorú si zobral minulé leto, sa totiž rozviedol len 6 mesiacov po svadbe. Aktuálne je však v živote umelca známeho z jojkárskych Divokých koní či zo seriálu ZOO už nová žena. Pozrite, dvojicu sa nám podarilo zachytiť pri intímnej chvíľke v centre Bratislavy!

Herec Robo Halák sa v júni minulého roka druhýkrát oženil. Vzal si riaditeľku materskej a základnej školy Martinu. No podobne ako jeho prvý vzťah so známou televíznou scenáristkou Danicou Halákovou, nevydržalo ani jeho druhé manželstvo a už po šiestich mesiacoch sa dvojica rozviedla. 


Expresný ROZVOD jojkárskeho herca: V júni svadba a teraz sú už od seba!


Odvtedy ubehol celý jeden rok a zdá sa, že sympatický herec našiel novú lásku. Podarilo sa nám ho totiž v jednom z podnikov v centre Bratislavy stretnúť v spoločnosti kučeravej sexi blondínky. A dvojica mala k sebe naozaj blízko.

Najprv na seba zamilovane hľadela a potom si vymenila aj horúce bozky. Už pri letmom pohľade na nich bolo jasné, že sú do seba čerstvo až po uši zamilovaní. Veď aj pri odchode z podniku sa neubránili bozkom a nežnostiam.

Pri pohľade na Roba Haláka a jeho novú priateľku Katku bolo hneď jasné, že je dvojica zamilovaná až po uši.
Zobraziť galériu (14)
Pri pohľade na Roba Haláka a jeho novú priateľku Katku bolo hneď jasné, že je dvojica zamilovaná až po uši.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Herca sme v tejto súvislosti oslovili, nech nám o neznámej kráske prezradí viac. „Priateľka sa volá Katka. Zoznámili sme sa v auguste v Hronci. A sme spolu 3 mesiace,“ prezradil pre Topky.sk známy herec. Tak teda dvojici prajeme, nech im to vyjde! 

Robo Halák s novou priateľkou Katkou sa neubránili nežnostiam.
Zobraziť galériu (14)
Robo Halák s novou priateľkou Katkou sa neubránili nežnostiam.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Robo Halák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu