Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Druhá svadba slovenského herca: FOTO z obradu aj hostiny!

Róbert Halák a jeho manželka Martina Zobraziť galériu (20)
Róbert Halák a jeho manželka Martina

BRATISLAVA - Opäť v chomúte! V sobotu sa po druhý raz oženil herec Róbert Halák (38), ktorý mal predtým za manželku kolegyňu takpovediac od fachu - scenáristku a dramaturgičku Danicu Halákovú (38). Tentoraz si ale životnú partnerku vybral mimo šoubiznisových vôd. Jeho vyvolenou sa stala riaditeľka materskej a základnej školy. Pozrite, ako nevesta vo svoj veľký deň žiarila.

Róbert Halák je známy hlavne z divadla. V rámci seriálov mal negatívnu úlohu v Búrlivom víne, potom aj s manželkou Danicou Halákovou odišiel do Jojky, kde rozbehli projekt Divoké kone. Dnes hrá v ZOO. 

S brunetkou sa medzitým rozviedli a dnes má už každý iný život. Danica sa znovu vydala v októbri minulého roka a Róbert povedal áno svojej druhej žene túto sobotu. Obrad sa konal o druhej hodine poobede v Primaciálnom paláci v Bratislave. 

Riaditeľka materskej a základnej školy na svoj veľký deň zvolila róbu s košeľovým strihom vrchnej časti a takzvanou veľkou sukňou naspodku. Kytica a ozdoba vo vlasoch pozostávali z margarétok a rozžiarená Martina dokázala, že v jednoduchosti je krása. Mladomanželia nás dokonca nechali nahliadnuť aj do sály, kde sa konala hostina, a tam tiež nechýbali lúčne kvety – pozrite si zábery v našej GALÉRII. 

Róbert Halák a jeho manželka Martina
Zobraziť galériu (20)
Róbert Halák a jeho manželka Martina

Viac o téme: Róbert Halák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu