Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Verešovej tehotenstvo: Nedali sme si pozor!

Modelka Andrea Verešová s manželom Danielom Volopichom Zobraziť galériu (5)
Modelka Andrea Verešová s manželom Danielom Volopichom

BRATISLAVA - Modelka Andrea Verešová (36) žije v harmonickom vzťahu s manželom Danielom Volopichom (52) už desať rokov. A hoci je bývalá misska už dvojnásobnou mamou a rodičovstvo si užíva najviac ako sa len dá, svoje prvé tehotenstvo podľa vlastných slov tak skoro neplánovala.

Modelka Andrea Verešová žije v šťastnom manželskom zväzku už celých 10 rokov. So svojou životnou láskou Danielom Volopichom majú harmonický vzťah, ktorý im spestrujú aj dve krásne deti – 9-ročná Vanessa a 7-ročný Daniel. Slovenská kráska je navyše známa tým, že sa o svoju rodinu príkladne stará a rodičovstvo si užíva najviac, ako sa len dá.

Aj napriek tejto skutočnosti však táto úspešná manekýnka svojho prvého potomka tak skoro vôbec neplánovala. „Keď sa do niekoho zamilujete a ste šťastná, tak o tom nepremýšľate. Aj keď musím priznať, že sme neboli úplne opatrní a nedávali si dostatočne pozor,“ povedala otvorene brunetka pre magazín Rodina DNES.

Verešová dokonca tvrdí, že práve tento dôležitý moment sa stal pre ňu odrazovým mostíkom do novej životnej etapy. „Keď som zistila, že som tehotná, ukľudnila som sa a začala som to brať ako osud,“ skonštatovala Andrea s tým, že práve rodina je a vždy aj bude pre ňu na prvom mieste. Niet sa však čomu čudovať, veď spokojnosť z jej priam idylického života z nej cítiť už na prvý pohľad.

Viac o téme: Andrea VerešováDaniel Volopich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu