Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Verešová o holých FOTO: Čo na to manžel a deti?!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová

BEŠEŇOVÁ - Povedala to na rovinu! Modelka Andrea Verešová (37) je nielen krásna a sexi, ale aj poriadne odvážna. Často napríklad neváha a zo svojho tela poodhalí aj to, čo by malo radšej ostať za dverami jej spálne. Ako to zvláda jej manžel a deti?!

Andrea Verešová je jednou z najatraktívnejších manekýnok v česko-slovenskom modelingovom rybníčku. Kráska je navyše známa tým, že rada na seba strháva všetku pozornosť a bez akéhokoľvek ostychu sa často odhaľuje aj tak, ako ju Pán Boh stvoril. A to aj napriek tomu, že už je dávno vydatá a má dve deti.


Hviezda Verešová? Ďalší trapas na móle!


Viacerí sa preto pýtajú, čo na jej odvážne scény hovoria práve jej najbližší. „Radšej  toto, ako by som mala byť herečka a musela hrať tie milenecké scény. Toto by už môj manžel nedal,“ povedala pre jojkársky Topstar známa brunetka, ktorá zároveň skonštatovala, že nahota nie je v jej rodine žiadne tabu.

„My to berieme veľmi prirodzene, ako prirodzenú súčasť, veď človek má zadok, má prsia a nehanbíme sa, nezakrývame sa,“ vysvetľovala ďalej s tým, že jej ratolesti dobre vedia, že súčasťou jej práce je občas aj niečo poodhaliť. „Deti to berú ako profesiu,“ uzavrela Verešová.

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu