Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Verešovej trčiace bradavky spred 13-tich rokov: Andrea, toto si naozaj ty?

Andrea Verešová Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová

BRATISLAVA – Krásna a nebezpečne zvodná! Takéto prívlastky už roky vystihujú jednu z našich najznámejších modeliek Andreu Verešovú (36), ktorá dráždi svojich fanúšikov nielen na predvádzacom móle, ale predovšetkým na sociálnych sieťach. Brunetka totižto neustále pridáva rôzne provokujúce a sexi zábery, ktoré u mužov vzbudia nevídanú pozornosť a hriešne myšlienky a u žien obdiv či v horšom prípade závisť. Nedávno však kráska pridala retro záber spred 13-tich rokov, na ktorom je na nepoznanie.

Na nepoznanie! Bývalá Miss Slovensko 1999 Andrea Verešová už od zisku titulu disponuje ukážkovou postavičkou. A ani po rokoch a dvoch pôrodoch sa u nej nič nezmenilo. Svojich fanúšikov neustále provokuje sexi zábermi, či už na móle, alebo posledné roky aj na sociálnych sieťach. Svoje sexi krivky, ktoré mnohým mužom vyrážajú dych predviedla aj nedávno.

Nešlo však o aktuálny záber, ale o retro fotografiu spred 13 rokov, na ktorej je Andrea doslova na nepoznanie. A takto si ju už zrejme pamätá len málokto. „Spoznali by ste ma? Rok 2004. Toto je jedna fotka z kampane, na ktorej som pracovala v Londýne. Mám na toto obdobie krásne spomienky a musím uznať, že fotky boli nadčasové a na tú dobu dosť pokrokové,“ napísala pod dráždivý snímok modelka.

Verešová má na ňom rozpustené kratšie čierne vlasy s ofinou, ktoré jej padajú do tváre. Okrem toho určite mnohých pánov zaujme aj jej plné poprsie a trčiace bradavky, ktoré sa nedajú prehliadnuť pod jej zelenými saténovými šatami. Ako vidieť na zábere, o svoj sexepíl táto žena vôbec neprichádza, práve naopak. Šupa je nie len dnes, ale rozhodne ňou bola aj v minulosti... Ako to tá Andrea robí?

 

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu