Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Andrea, preboha, trochu slušnosti! Verešová si rozčapila šaty a ukázala...

Modelka Andrea Verešová Zobraziť galériu (5)
Modelka Andrea Verešová (Zdroj: Profimedia)

PRAHA – Krásna a nebezpečne zvodná! Modelka Andrea Verešová (36) je aj s pribúdajúcimi rokmi stále sexi a jej krivky by jej mohli závidieť aj oveľa mladšie ročníky. Na nedávnu akciu prišla na prvý pohľad v slušnom kostýmčeku s hlbokým výstrihom, pod ktorým sa zdalo, že opäť nemá bielizeň. Modelka však chcela ukázať, že to tak nie je. Jej snaha sa jej však vypomstila a ukázala aj to, čo nechcela!

Jedna z našich najznámejších modeliek Andrea Verešová neustále dráždi svojich fanúšikov, a to nielen na predvádzacom móle, ale aj na akciách či sociálnych sieťach. Inak to nebolo ani pred pár dňami, keď si nenechala ujsť známu psiu výstavu a dostihy. Brunetka neostala svojej povesti nič dlžná a aj tentokrát ihneď vzbudila pozornosť.

Hoci mala na sebe čierne sako, pri pohľade na  ňu určite mnohých pánov napadli rôzne hriešne myšlienky. Niet sa čo čudovať, veď Andreja mala sexi výstrih bez akéhokoľvek topu. Dokonca to vyzeralo tak, že nemá ani bielizeň, čo u nej nebýva žiadny problém.

Tento fakt však chcela modelka vyvrátiť a prítomným fotografom rozčapila svoje sako dokorán tak, že ukázala čipkovanú podprsenku, ktorá však odhalila aj kúsok Verešovej bradavky. A tak sa jej snaha dokázať, že nie je naostro, vypomstila. Našťastie si to však pri naprávaní rýchlo uvedomila a už viac zo svojich intímnych partií neukázala.

Andrea Verešová roztiahla sako a ukázala nielen čipkovanú bielizeň, ale aj kúsok bradavky...
Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová roztiahla sako a ukázala nielen čipkovanú bielizeň, ale aj kúsok bradavky...

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu