Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pikantný TRAPAS slovenského herca: Má »modrého vtáka«... Preboha, čo sa mu stalo?!

Ján Gallovič Zobraziť galériu (4)
Ján Gallovič (Zdroj: Česká televize / Jiří Salik Sláma)

BRATISLAVA - Azda už každému z nás sa stalo, že slová, ktoré sme povedali, ľudia pochopili úplne inak, ako sme mysleli... A tak sa človek môže ocitnúť buď vo veľmi vtipnej alebo naopak nepríjemnej situácii. Do tej úsmevnej sa nechtiac dostal aj slovenský herec Ján Gallovič (56). Zahlásil totiž, že má modrého vtáka a... Pikantný trapas bol na svete!

Svojho dlhoročného kolegu natrela na obrazovkách Jojky herečka Eva Pavlíková. Tá bola včera večer hosťom zábavnej šou Nikto nie je dokonalý.

„Hrali v divadle rozprávku Modrý vták a Gallovičovi volali z dabingu, že by ho potrebovali na stredu, nech sa pozrie, či má vtedy voľno. Gallovič veľmi precízny a poctivý človek pozeral do diára a hovorí - No, bohužiaľ, prepáčte, mám Modrého vtáka,“ porozprávala v šou Pavlíková.

Produkčná na druhom konci však všetko pochopila úúúplne inak. Modrého vtáka si totiž nevysvetlila ako názov inscenácie, ale ako intímny problém. Zahlásila: „Preboha, čo sa vám stalo?!” a celé to nakoniec úplne zaklincovala: „Viete čo, v dabingu to nevadí, príďte aj tak.“

Či jej herec napokon vysvetlil, ako to celé myslel, nevedno, no v každom prípade sa dnes na vtipnej situácii, v ktorej sa nechtiac ocitol, bez pochýb zabáva. 

Vtipnú príhodu vyrozprávala v šou Nikto nie je dokonalý herečka Eva Pavlíková.
Zobraziť galériu (4)
Vtipnú príhodu vyrozprávala v šou Nikto nie je dokonalý herečka Eva Pavlíková.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Nikto nie je dokonalý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu