Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

A dosť! Kollárovým mamičkám došla trpezlivosť: Poriadne sa obuli do kauzy Simona!

Situáciu okolo Borisa Kollára komentovali aj jeho expartnerky. Zobraziť galériu (6)
Situáciu okolo Borisa Kollára komentovali aj jeho expartnerky. (Zdroj: Ján Zemiar, Instagram P.S., Archív)

BRATISLAVA - Kauza pikantných konverzácií medzi Borisom Kollárom (51) a chovankyňou Čistého dňa už neotriasa len dianím v politike. Vďaka jej neustálemu pretriasaniu a postupnému odhaľovaniu viac či menej dôveryhodných skutočností celá situácia napokon rozdelila na dva tábory aj slovenskú verejnosť. Kým jedna strana na multiotecka neprestajne útočí, tá druhá za všetkým vidí politické machinácie vládnucej koalície. Olej do ohňa prekvapivo priliali aj boháčove expartnerky...

Borisa sa totiž verejne zastala jeho ex Martina Sabbatini Štofaníková (37), ktorá označila túto kauzu za úplnú hlúposť. „Ahaaa, tak už viem, prečo sa NAKA nezaoberá prípadom môjho brata, ktorý mal byť zavraždený a dokonca táto výpoveď bola zaznamenaná na súde... Lebo sa zaoberajú takýmito pi......mi, o ktorých čítate na Slovensku už tri dni. Fakt úctyhodná práca a vizitka NAKA,“ zúrila počas víkendu na sociálnej sieti matka Kollárovho prvého syna.

A dosť! Kollárovým mamičkám
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Jasný pohľad na celú situáciu okolo konverzácie s neplnoletou Simonou má aj exotická Paula (34), ktorá Kollárovi pred vyše rokom priviedla na svet Christiana Alexandra. „Vidíte, že je to jasná snaha o diskreditáciu Borisa Kollára. A ja sa na nej nemienim zúčastňovať,“ napísala nám tanečnica, keď sme sa jej spýtali, čo si o celej veci myslí. Treba uznať, že Borisove ženy sa za otca svojich detí skutočne bijú ako levice, a to napriek tomu že ani jedna s ním nežije v spoločnej domácnosti. Že by to o niečom svedčilo? 

Viac o téme: Boris KollárMartina SabbatiniPaula Simoés
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu