Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kollárova ex v ultra sexi plavkách: Wau, provokácia ako hrom!

Martina Sabbatini Štofaníková Zobraziť galériu (6)
Martina Sabbatini Štofaníková

FLORIDA – Pohľad, čo stojí za to! Martina Sabbatini Štofaníková (37) je jednou z deviatich žien, ktoré známemu playboyovi Borisovi Kollárovi (51) porodili potomka. Dnes je však už šťastná po boku manžela, golfistu Roryho Sabbatiniho (41), s ktorým žije za veľkou mlákou. Dvojica si spolu aktuálne užíva floridskú pláž, o čom svedčia aj brunetkine najnovšie fotografie na sociálnej sieti. Napriek tomu, že je mamou 7-ročného syna, je aj poriadne sexi. Pozrite, ako dráždila vo vyzývavých plavkách!

Fíha, to je telo! Martina Štofaníková, ktorá v lete 2009 porodila podnikateľovi a politikovi Borisovi Kollárovi štvrté dieťa v poradí a úplne prvého syna v rodinnom klane, sa v roku 2014 vydala za úspešného golfistu Roryho Sabbatiniho. Teraz žije spokojný rodinný život, čoho dôkazom sú aj jej fotografie na sociálnej sieti.

Brunetka si spolu s manželom a so synom Šimonom Heliodorom užíva v týchto dňoch horúce počasie, more a floridskú pláž, kde každého ihneď upúta štíhlou figúrou. A nie len tou, ale najmä provokatívnymi plavkami, ktoré viac odhaľujú ako zakrývajú. „Slnečný deň na pláži s mojou rodinou. Plavky a okuliare vyberal môj manžel. Skvelý vkus,“ pochválila sa Martina na Instagrame. V takýchto ultra sexi plavkách určite vyrazila dych nejednému okoloidúcemu mužovi. Ale Rorymu to zjavne nevadí, keď ich vyberal sám...

Viac o téme: Martina Sabbatini Štofaníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu