Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Boris Kollár obvinený z týrania: Exotická Paula prehovorila!

Boris Kollár a Paula Simoes Zobraziť galériu (7)
Boris Kollár a Paula Simoes

BRATISLAVA – Kauza pokračuje! Multiotecka Borisa Kollára (50), ktorý splodil s 8 ženami dokopy 9 detí, pred pár dňami obvinil známy boháč Marián Kočner (50) z brutálneho činu. Vraj pred rokmi dokopal tehotnú matku svojho dieťaťa. Ktorú, to nekonkretizoval. Po pár dňoch sa však ozvala aj jedna z podnikateľových „mamičiek“. Paula Simoes (34) na sociálnu sieť napísala, čo si o tejto kauze myslí a či ju otec jej syna niekedy udrel.

Známy biznisman Marián Kočner na svojej utorkovej tlačovke vytiahol na Borisa Kollára poriadne šokujúce obvinenia. Podľa neho mal pred rokmi do krvi dokopať tehotnú matku svojho dieťaťa. Videl to vraj na vlastné oči. Známy donchuan to  však popiera a vo svojom videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti, tvrdil, že podnikne proti Kočnerovi aj právne kroky.

Pár dní od prepuknutia kauzy sa na jeho stranu verejne postavila aj matka jeho posledného dieťaťa Paula Simoes. „Väčšiu hlúposť som ešte nepočula, že by Boris nejakú ženu udrel a už vôbec nie tehotnú. Nikdy, ale nikdy ma Boris fyzicky nenapadol, nepoložil ruku, neudrel. Boris nie je zviera, prosím vás, tak mu dajte s tým pokoj a zamerajte sa na tých, ktorí v skutočnosti sú,“ napísala na svoj profil na sociálnej sieti exotická mamička. Tá je však  v Kolárovom živote veľmi krátko na to, aby Kočner hovoril o nej.  A tiež na to, aby tušila, čo sa odohrávalo v minulosti medzi ním a jeho partnerkami.

Kočner tvrdí, že vie dokázať, že je to pravda, a že nie je problém povedať aj to, o ktorú ženu ide. „Samozrejme, to nie je problém a, samozrejme, sa to dokázať dá. Ale vzhľadom na to, že po návrate z dovolenky pôjde Kollár na generálnu prokuratúru a podá na mňa trestné oznámenie, tak som sa rozhodol, že nebudem médiám poskytovať informácie predtým, ako ma v predmetnej problematike vypočuje vyšetrovateľ alebo prokurátor, ktorému to poviem ako prvému aj s dôkazmi, aj so všetkým. A keď to bude zaregistrované v nejakej zápisnici, tak to poviem aj médiám. Dopredu to určite hovoriť nebudem,“ vyjadril sa podnikateľ pre parlamentnelisty.sk. Hovorí sa že bez vetra sa ani lístok nepohne... Napriek tomu sa nechajme prekvapiť, ako sa celá kauza nakoniec skončí a či vyjde najavo, ktorý z pánov hovoril pravdu.

Viac o téme: Boris KollárPaula Simoes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu