Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Verešovej sa kamery dostali pod sukňu: Toto tam skrývala!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (9)
Andrea Verešová (Zdroj: Instagram A.V.)

BRATISLAVA – Ukázala to, čo vidí málokto! Andrea Verešová (36) je jedna z našich najkrajších žien, ktorá žne úspechy nielen ako modelka, ale už aj ako herečka. Má za sebou niekoľko úloh a najnovšie dokonca nakrúca pokračovanie kultovej rozprávky Perinbaba, kde si zahrá kňažnú. Pri tejto príležitosti sa jej dostal jojkársky štáb pod sukňu a neuveríte, čo tam mala.

V týchto dňoch je v plnom prúde nakrúcanie pokračovania legendárnej rozprávky Perinbaba, kde sa objaví aj známa modelka Andrea Verešová. Brunetka tu hrá krásnu kňažnú, ktorú v jednej scéne napadne pes a ona padá na svoje dvorné dámy. Pri tejto scéne boli aj kamery jojkárskeho Top Star magazínu, ktorým sa dokonca podarilo dostať sa pod modelkinu  sukňu. 

„Mám tam takú akčnú scénu, troška dramatickú, kde padám a chytajú ma moje dvorné dámy. Strašne nešťastná udalosť, ide ma roztrhať pes a v tej chvíli, kedy ma trhá pes, tak mám na sebe túto náhradnú sukňu,“ prezradila v spomínanej relácii Verešová jednu fintu z nakrúcania a ukázala pred kamerami čiernu dlhú sukňu. Zničenie kostýmu by bola poriadne drahá záležitosť, a tak modelka musela mať na sebe ešte jednu vrstvu šatstva navyše.

Náhradná časť oblečenia však mala ešte jednu úlohu, ktorú voľným okom nebolo vidieť, a tak sa vďaka tejto tajnosti dostali kamery pod Verešovej kostým. „Chcete to vidieť? Ja vám to ukážem,“ povedala Andrea a zdvihla sukňu. „Predstavte si, tuto v tej sukni je kapsička, kde dali nielen tenisovú loptičku, ale aj kúsok nejakej dobroty, určite piškótky. Niečo tam pani majiteľka schovala a on sa už na tú sukňu vrhol sám,“ prezradila kráska, ktorá tak ukázala nielen viaceré spodnice, ktoré mala pod šatami, ale aj filmárske triky.

Verešovej sa kamery dostali pod sukňu. Ukázala, čo tam skrývala!
Zobraziť galériu (9)
Verešovej sa kamery dostali pod sukňu. Ukázala, čo tam skrývala!

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu