Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Nechutný PODVOD s markizáckym Baby Boomom: Mamičky obťažuje úchylák... Je to známa »firma«!

Markizácka šou Baby Boom sa stala obeťou úchyláka. Zobraziť galériu (5)
Markizácka šou Baby Boom sa stala obeťou úchyláka. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Žiaden nováčik! Markizácka relácia Baby Boom zachytáva čarovné chvíle zrodu nového života. Tie však aktuálne zatienil nechutný podvod - neznámy úchylák totiž v mene projektu vypisuje mamičkám na sociálnych sieťach a pod zámienkou, že môžu vyhrať zaujímavú výhru, si od nich pýta fotky nahých pŕs. Na Facebooku však neúraduje prvýkrát... Našej čitateľke vypisoval už pred rokom!

Markíza musí aktuálne riešiť nepríjemné problémy v súvislosti s reláciou Baby Boom. Do televízie sa im totiž ozvalo niekoľko diváčok s tým, že ich na sociálnych sieťach kontaktoval muž, ktorý sa vydával za člena výrobného štábu projektu. Mal však poriadne netradičné požiadavky - pod zámienkou, že môžu vyhrať finančnú výhru, od nich pýtal fotky nahých pŕs. 

„Dobrý deň, sme z relácie Baby Boom. Môžete vyhrať rôzne zaujímavé ceny a nákupné poukážky v hodnote 500, 300 a 200 eur. Stačí, keď odpoviete, aké pôrody máte najradšej. Treba poslať fotky, ako kojíte alebo keď nekojíte, tak prsia. Výherkyne vyžrebujeme 28.2.“ znela správa, ktorú Michal K. posielal vytipovaným ženám. 

Úchylák, ktorý tvrdí, že je z markizáckej relácie Baby Boom, vypisuje mamičkám a snaží sa od nich vylákať fotky ich pŕs.
Zobraziť galériu (5)
Úchylák, ktorý tvrdí, že je z markizáckej relácie Baby Boom, vypisuje mamičkám a snaží sa od nich vylákať fotky ich pŕs.  (Zdroj: Facebook)

Televízia okamžite varovala všetky svoje diváčky, že ide o podvod a s úchylákom nemajú nič spoločné. „Prosíme vás, aby ste na takéto správy a výzvy nereagovali a neposielali žiadne fotografie. V žiadnom prípade nejde o člena štábu relácie Baby Boom, ani pracovníka televízie Markíza,“ upozorňovala Markíza na svojom webe. 

Zaujímavosťou však je, že na Facebooku nejde o žiadneho nováčika... Do redakcie sa nám totiž ozvala jedna z našich čitateliek, ktorá tvrdí, že jeho úchylné vyčíňanie mala možnosť okúsiť už pred rokom. Zvrhlík reagoval na jej prosbu, či niekto po párty nenašiel jej stratené topánky. No hoci sa tváril, že Popoluške chce vrátiť zapatrošené črievičky, napokon jej pokladal skutočne netradičné otázky.

„Chcel vedieť, čo som pila, či som mala silonky, či som dievčatá videla vonku čúrať a podobne... Bolo to čudné. Chcel sa so mnou aj stretnúť, aby mi tie topánky odovzdal. Našťastie sa však napokon ukázalo, že ich mal môj kamarát,“ prezradila nám čitateľka. Podvodník ale od nej ešte pred týmto zistením vymámil fotografiu nôh pod zámienkou, že chce vidieť topánky, aby si bol istý, či našiel skutočne tie jej. Dotyčná aj po roku zvrhlíka spoznala podľa profilovej fotky, hoci si na webe už zmenil meno. Nuž, aj takíto ľudia chodia po svete... Tak si dávajte pozor. 

Na Facebooku je to známa firma. Pred rokom vypisoval aj jednej našej čitateľke, ktorej dával naozaj zvláštne otázky.
Zobraziť galériu (5)
Na Facebooku je to známa firma. Pred rokom vypisoval aj jednej našej čitateľke, ktorej dával naozaj zvláštne otázky.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Baby Boom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu