Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Najväčší hulvát v Baby Boome: Takto vulgárne vynadal rodiacej partnerke!

Mária si od Tomáša v relácii Baby Boom vypočula spŕšku nadávok. Zobraziť galériu (7)
Mária si od Tomáša v relácii Baby Boom vypočula spŕšku nadávok. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto nemyslí vážne! Mamičky určite dosvedčia, že taký pôrod rozhodne nie je med lízať. Hoci je narodenie dieťatka obrovským zázrakom, sprevádzajú ho nemalé bolesti. Preto si každá žena zaslúži, aby sa k nej v tejto chvíli všetci správali s citom a porozumením. No vo včerajšej časti markizáckeho Baby Boomu sa diváci mohli presvedčiť, že nie všetci chlapi sú k svojim tehotným partnerkám trpezliví. Tridsaťročný Tomáš vulgárne zotrel svoju rodiacu partnerku Máriu (24)... A to len kvôli tomuto!

Mladá Mária si totiž epidurálnu injekciu vypýtala príliš neskoro, a tak si musela pôrod vytrpieť so všetkým, čo k tomu patrí. No a práve toto jej partnera vytočilo natoľko, že si mamička, ktorá sa na posteli zvíjala od bolesti, namiesto porozumenia a rešpektu vyslúžila len spŕšku vulgárnych nadávok.

„Ja som ti to hovoril. Ty si jak prihoretá. Ty si dr*nutá, ty si dr*nutá! Hovorím ti, vždycky všetko povedz hneď, jak dojdeš! A teraz budeš trpieť. Ja tam nepôjdem, ja tam nepôjdem dovnútra! Zabudni! Keď tam budeš hentak ondiť, ja tam nepôjdem. Buď si tam sama! Ja tam nepôjdem, ak nebudeš mať tú injekciu. Nepôjdem tam, koniec basta!“ opakoval nahnevaný budúci otecko.

Nakoniec ľutoval aj to, že do pôrodnice vôbec prišiel. „Neviem, načo som sem chodil. To som mohol aj doma zostať. Ja som chcel byť pri pôrode. To som mohol dôjsť aj potom. Toto je sen, toto je des, ty aká si ozaj prihoretá. To ozaj mám všade otvárať hubu za teba ja? Ty si strašne prihoretá. Si to všetko vytrpíš sama. Ja tam nepôjdem, keď budeš hentak vrískať. Ty ozaj potrebuješ všade mňa se sebu. Ty si strašné teľa,“ nešetril svoju rodiacu partnerku Tomáš. Ten však napokon aj tak pri pôrode bol a po tom, ako videl, čo jeho žena musela zvládnuť, si (tajne dúfame) snáď aj uvedomil, že si zaslúži viac úcty! 

Viac o téme: Baby Boom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu