Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ťažký osud markizáckeho farmára: Smrť otca, matka to psychicky nezvládla!

Marcel Sendrei Zobraziť galériu (5)
Marcel Sendrei (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA - Nemal to vôbec jednoduché! Prípravy ôsmej série reality šou Farma sú už v plnom prúde. Jedným z finalistov je aj 25-ročný Marcel Sendrei, s ktorým sa však život vôbec nemaznal. Mladý Slovák už totiž ako dieťa prišiel o otca, ktorého na smrť dobili. Obrovská rana osudu v značnej miere zasiahla i jeho matku, ktorá sa po tejto tragédii psychicky zrútila.

Šou Farma sa už čoskoro vráti na televízne obrazovky. Nakrúcanie série s poradovým číslom 8 v extrémne náročných podmienkach je totiž v plnom prúde a v týchto dňoch sa verejnosť dozvedela aj mená 12-tich odvážlivcov.


Toto sú noví markizácki farmári: Promi milenka, krčmárka aj milovník žien!


O rozprávkovú výhru 75 000 Eur sa pobije aj 25-ročný Marcel Sendrei, ktorého život nebol ani zďaleka prechádzka ružovou záhradou. Keď som mal rok, zomrel môj otec na následky zbitia, mama to asi psychicky nezvládla, bola mladá. Ostal som v detskom domove a potom v sociálnej rodine,“ otvorene priznal Marcel.

Statočný muž dokonca tvrdí, že ak by ostal pri svojej vlastnej mame, bol by nielen bez šance na lepší život, ale dokonca aj bez vzdelania. Takto, keď som sa dostal... Bola mi tá šanca poskytnutá, že si ma zobrali, myslím, že ma aj dobre vychovali, že sa nemusia za mňa hanbiť,“ uzavrel v rozhovore pre magazín Reflex odhodlaný farmár.

Viac o téme: Marcel Sendrei
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu