Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hnev a odpor na markizáckych obrazovkách: Prominentná milenka terčom obrovskej nenávisti!

Na markizáckych obrazovkách to vrie. Zobraziť galériu (5)
Na markizáckych obrazovkách to vrie.

BRATISLAVA - Nevraživosť pred kamerami! Počas uplynulých dvoch týždňov boli diváci na markizáckych obrazovkách svedkami hotovej kovbojky. O mimoriadne krušné chvíle a nepríjemné konflikty sa postarali účastníci reality šou Farma, medzi ktorými to na statku poriadne vrie. Terčom odporu a obrovskej nenávisti sa tentoraz stala známa promi milenka!

Intrigy a neutíchajúce konflikty! Asi takto by sa dali charakterizovať celé dva týždne ôsmej série reality šou Farma. O poriadny rozruch sa hneď v úvodných dieloch postaral predovšetkým Miro Povec, ktorý sa na statku stihol pohádať hádam s každým súťažiacim. Po jeho návrate z duelu sa ale zdá, že štafetu nenávisti prebral úplne niekto iný.


Toto sú noví markizácki farmári: Promi milenka, krčmárka aj milovník žien!


Verbálne ťahanice sa totiž začali šíriť práve v ženskom tábore - a to aj napriek tomu, že dievčatá držali za jeden povraz. Terčom obrovskej nenávisti sa tentoraz stala prominentná milenka Jana Brezinová, ktorá poriadne leží v žalúdku svojej súperke Zuzane.


Necudná mamička z markizáckej Farmy: Zásoba hriešnych fotiek!


„Janka? Boha, ona mi ide na nervy! Proste to je človek... Ja ju nenávidím! Neviem prečo, ale mám k nej totálny odpor,“ neudržala svoje emócie blonďavá farmárka, ktorá sa dokonca netajila ani tým, že keď sa s kontroverznou brunetkou musí rozprávať, tak jedine „cez zuby“.

„Áno, Zuzka je nervózna a to dosť často. Ona je taká povaha, že znervóznie hocikedy,“ potvrdila vzájomnú antipatiu aj Brezinová, ktorá bola ale zároveň v slovných útokoch o čosi opatrnejšia ako jej súperka. Ako sa ich naštrbené vzťahy budú vyvíjať a či sa to odrazí aj na dôležitom taktizovaní, ukážu až nasledujúce diely.

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu