Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Gizka ako Červená čiapočka, Kvetka v bačkorách a... Šmrncovná pani Sajfová: Markizáci na Vianočných trhoch!

Gizka Oňová, Kvetka Horváthová a Veronika Ostrihoňová Zobraziť galériu (5)
Gizka Oňová, Kvetka Horváthová a Veronika Ostrihoňová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Na bratislavských Vianočných trhoch sa v pondelok podvečer objavilo aj množstvo známych tvárí. Tie tam prišli podporiť projekt s názvom Deň s Nadáciou Markíza, ktorého cieľom bolo vyzbierať finančné prostriedky pre ťažko choré deti. S dobrou náladou, úsmevom na perách, či chutným vianočným punčom si obľúbení markizáci užívali deň dobrých skutkov v skutočne veľkom štýle!

V pondelok podvečer sa na bratislavských Vianočných trhoch objavil aj jeden špeciálny stánok, v ktorom sa predstavili osobnosti známe z televíznych obrazoviek. Na Hviezdoslavovom námestí mohli okoloidúci stretnúť svojich obľúbených moderátorov, redaktorov, ale aj hercov, ktorí prišli pomôcť vyzbierať finančné prostriedky pre ťažko choré deti.

Z dobročinnej akcie a záujmu návštevníkov sa tešila napríklad aj Gizka Oňová, ktorá bola vďaka zaujímavej kombinácii svojho outfitu doslova neprehliadnuteľná. Speváčka totiž pútala pohľady veľkou červenou baretkou, mohutným šálom a rukavicami tiež rovnakej farby, v ktorých miestami pripomínala rozprávkovú Červenú čiapočku.

Nemenej pozornosti si vyslúžila aj Kvetka Horváthová. Tá totiž do Telerána chodí vždy trendovo nahodená a s vysokými opätkami na nohách. No tentokrát sa plavovláska zrejme inšpirovala svojou garderóbou z Farmy - zvedavému oku totiž neunikli jej milé „bačkory“, ktoré ju počas mrazivého počasia bez pochýb udržali v teple. 

Úsmevy na všetky strany rozdávala aj redaktorka Veronika Ostrihoňová, ktorej neodmysliteľnou súčasťou je aj svojský štýl obliekania. Svoju originalitu tentoraz podčiarkla zaujímavým kabátom, či decentnými doplnkami, v ktorých blondínka vyzerala naozaj šmrncovne. Nuž, Sajfova vyvolená jednoducho vie ako na to!

A charitatívna akcia Markízy napokon splnila svoj účel. Počas Dňa s nadáciou Markíza sa im totiž podarilo vyzbierať neuveriteľných 75 tisíc eur. Televízia peniaze venuje na projekt Deťom s rakovinou - vybudovanie Dennej kliniky na Klinike detskej hematológie a onkológie. 

Viac o téme: Kveta HorváthováVeronika OstrihoňováGizka Oňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu