Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Toto Markíze nevyšlo: Záchrana na poslednú chvíľu!

Reality šou Farma štartuje na Markíze už dnes večer. Zobraziť galériu (7)
Reality šou Farma štartuje na Markíze už dnes večer.

BRATISLAVA - Ste krásna a sexi žena? Máte šancu! Už ôsmykrát po sebe televízia Markíza prinesie svojim divákom obľúbenú reality šou Farma. Dnes večer sa dvanástka súťažiacich oficiálne predstaví Slovensku na televíznom statku. Ako sa však ukázalo, tvorcom to s výberom farmárov veľmi nevyšlo... Musia preto hľadať záchranu na poslednú chvíľu!

Už dnes večer štartuje na obrazovkách televízie Markíza ôsma séria obľúbenej reality šou Farma. O to prekvapivejší je fakt, že tvorcovia v týchto chvíľach – tak povediac na poslednú chvíľu –hľadajú ďalšieho súťažiaceho. Teda konkrétne krásnu a sexi ženu, ktorá by na statok odišla už o týždeň.

Informáciu na sociálnej sieti Instagram zverejnila modelka Silvia Kucherenko. „Chcete zažiariť v televíznej šou? Hľadá sa sexi baba do populárnej reality relácie! Nástup budúci týždeň. Hlavne pekné,“ napísala na web k logu Farmy známa Slovenka. 

Zdá sa teda, že tvorcom prvotný výber súťažiacich veľmi nevyšiel. V každej sérii projektu sa totiž vždy našla nejaká sexica, ktorá plietla hlavy výhrychtivých kolegov... Tentokrát sa však diváci zhodujú na tom, že žiadna lámačka sŕdc medzi súťažiacimi nie je.


Toto sú noví markizácki farmári: Promi milenka, krčmárka aj milovník žien!


Oslovili sme preto samotnú televíziu, či sa týmto spôsobom snažia zachrániť situáciu v hodine dvanástej. „Záleží na tom, čo považujete za ‚sexi‘. Pekné ženy sú tam už aj teraz. Samozrejme, súčasťou Farmy sú aj banditi a to môžu byť muži, ženy, mladí, ale aj starší,“ priznala hovorkyňa Markízy Tatiana Tóthová. 

Zvláštne však je, že túto ponuku zverejnila práve známa modelka. „S pani Kucherenko spoluprácu nemáme,“ dodali nám k tomu v Markíze. Zdá sa teda, že blondínka nechtiac vyniesla na svetlo sveta interné záležitosti televízie, o ktorých sa náhodne dozvedela. 

Silvia Kucherenko zverejnila ponuku pre všetky nebojácne sexi ženy na svojom Instagrame.
Zobraziť galériu (7)
Silvia Kucherenko zverejnila ponuku pre všetky nebojácne sexi ženy na svojom Instagrame.  (Zdroj: Instagram S.K.)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu