Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Speváčka Tina prehovorila o najťažších chvíľach svojho života: Synček Leo na prístrojoch a náhly prevoz do inej nemocnice!

Speváčka Tina Zobraziť galériu (5)
Speváčka Tina (Zdroj: Instagram/Tina)

BRATISLAVA - Speváčka Martina Kmeťová (32) alias Tina sa k svojmu súkromiu takmer nevyjadruje. Občas však urobí výnimku a čo-to svojim fanúšikom prezradí prostredníctvom sociálnej sieti Instagram. Aktuálne tam prehovorila o najťažších chvíľach svojho života. Jej synček Leo skončil na prístrojoch a náhle ho museli previezť do inej nemocnice!

Speváčka Tina, vlastným menom Martina Kmeťová, je posledné štyri roky mamou na plný úväzok. Zo vzťahu s futbalistom Richardom Lásikom má štvorročného synčeka Lea a s raperom Separom dvojročnú dcérku Aničku. Súkromie si Prešovčanka stráži ako oko v hlave. Občas však fanúšikom predsa len niečo prezradí. 

Aktuálne si na Instagrame zaspomínala na najnáročnejšie chvíle svojho života, kedy sa bála o zdravie svojho prvorodeného potomka. Ten sa totiž narodil predčasne. „Toto je niekoľkotýždňové predčasniatko. Akútna sekcia, inkubátor, prístroje, transport do inej nemocnice, pľúcna ventilácia, kŕmenie cez hadičku do žalúdka,“ začala spomínať na ťažké momenty spred štyroch rokov speváčka. 

„Nemám právo nikomu hovoriť, čo má robiť, len opíšem svoju skúsenosť. Žiadna panika, stresy, kolapsy, psychózy, ľútosť, opúšťačky, strachy, sebaľútosť podľa mňa nikdy nikomu nepomohli. Prijať to s láskou, ďakovať za nové možnosti. Ideálna situácia na sebapoznávanie,“ pokračuje Tina. 

„Namiesto plaču som s ním na diaľku hovorila. Samozrejme, úplné sprostosti (napríklad, že: brácho, to si sa namotal, lebo ja nemám pre teba ani postieľku a neviem, či Šebová už bola doriešiť kočiar‘ + celý svoj životopis, ak by mu náhodou na reinkarnačnom nedodali všetky podklady ku kauze matka). Dnes je z týpka najväčší čávo. Vyspelý múdry kreatívny láskavý vnímavý šikovný empatický. Nikdy sa nedeje nič len tak,“ napísala dvojnásobná mamička s tým, že kým Leo dorástol do prvých najmenších vecí, mal už 3 mesiace. 

A hoci mnohé ženy by po tejto skúsenosti nad druhým dieťatkom ani nerozmýšľali, ona neváhala. „Mne sa paradoxne prepli hemisféry a išla som asi do živočícha, čo žije v súlade s prírodou. Strach z druhého som nemala a preto som po tomto dramatickom pôrode v štátnej (nemocnici, pozn. red.), s pokojom v duši dala súkromnú, aby sme si to celé s mužom užili, lebo čo sa má stať, stane sa, aj keby sme sa pos*ali,“ dodala speváčka. 

 

No a dnesok tu uzavrem-ako inak-s oslavencom..mile mamy, kt mozno raz budete v podobnej situacii. Toto je niekolkotyzdnove predcasniatko. Akutna sekcia, inkubator, pristroje, transport do inej nemocnice, plucna ventilacia, krmenie caz hadicku do zaludka. Nemam pravo nikomu hovorit, co ma robit, len opisem svoju skusenost. Ziadna panika, stresy, kolapsy, psychozy, lutost, opustacky, plac, strachy, sebalutost podla mna nikdy nikomu nepomohli.. prijat to s laskou, dakovat za nove moznosti. Idealna situacia na sebapoznavanie. Namiesto placu som s nim na dialku hovorila. Samozrejme uplne sprostosti (napriklad ze "bracho, to si sa namotal, lebo ja nemam pre teba ani postielku a neviem, ci sebova uz bola doriesit kociar.. +cely svoj zivotopis, ak by mu nahodou na reinkarnacnom nedodali secky podklady ku kauze #matka) dnes je z typka najvacsi cavo. Vyspely mudry kreativny laskavy vnimavy sikovny empaticky.. Nikdy sa nedeje nic len tak. Predcasniatka rulezz #Leo2013 #0to100realQUICK (kym dorastol do prvych najmensich veci, mal asi tak 3 mesiace )

Príspevok, ktorý zdieľa @tinaslovakia,

 

Viac o téme: Tina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu