Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hra na fanúšikov?! Dlhoročná pretvárka speváčky Tiny... Definitívne KONČÍM!

Martina Kmeťová alias Tina Zobraziť galériu (5)
Martina Kmeťová alias Tina (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Nadobro s tým skoncovala! Martina Csillagová (32) alias Tina bola dlhé roky považovaná za najvýraznejšiu a najzaujímavejšiu slovenskú speváčku, o čom napokon svedčilo aj množstvo cien, ktoré získavala v diváckom hlasovaní. Aktuálne však hviezda vyšla von so šokujúcou pravdou. Jej hudobná kariéra bola vraj len jednou veľkou pretvárkou a... So spevom definitívne KONČÍ!

Koncom minulého týždňa sa speváčka Martina Csillagová alias Tina postarala fanúšikom o poriadny šok. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram sa rozpísala o svojich pocitoch, ktoré pred verejnosťou dlhé roky skrývala. A mnohým jej slová doslova vyrazili dych. So spevom vraj definitívne končí a jej hudobná kariéra bola len dlhoročnou pretvárkou. 

„Ako speváčka som sa nikdy necítila. Ja som sa len bavila životom a platilo mi to účty. Jedného dňa sa to zvrtlo a padla som do biznisu. Kde to už nie je o hudbe ako takej, ale marketing, predaj, propagácia, telka, show, outfity, vip, smotánka, dosahy, vplyvy, bludy, neviem čo, bla bla bla...“ píše sa v príspevku na webe. „Začala som robiť veci, ktoré neboli v súlade s mojimi presvedčeniami, lebo som sa nechala namotať, že toto aj toto je ok a ty si teraz úspešná a ty si rešpektovaná a ty si Slávik a ty si TINA,“ pokračovala speváčka. 

Tá sa vraj nakoniec dostala do takej fázy, že nebola schopná napísať 2 slohy pesničky za rok, nechcela dokonca chodiť na koncerty a keď ich napokon organizátor zrušil, ako sama hovorí - plakala od šťastia. „Stratila som niť a bola som nútená priznať si, že som vybočila z pôvodného zámeru a na viac ako 10 rokov (13?) som sa opustila na tom, že toto celé je ok, lebo však mohla som dopadnúť aj horšie,“ písalo sa ďalej v príspevku.

„No. A tu je teda odpoveď, prečo sa mi už nechce. A idem naspäť do divadla. Už som dosť veľká na to, aby som mohla robiť to, čo ma baví a neotravuje,“ dodala na záver Tina, ktorá v minulosti chcela byť herečkou, no vysoká škola, na ktorú ju prijali, nemala akreditáciu, preto začala so spevom. Aktuálne sa tak opäť chce venovať svojmu pôvodnému smeru... A dokonca už spravila aj prvé kroky. „Píšem námet na predstavenie a asi sa hecnem na spoluautorstvo scenára (zajtra idem za rejžom) no a aj si to zahrám po sebe a nebudem sa mať na koho vyhovárať, že to zle napísal,“ prezradila.

Nie všetci fanúšikovia však takéto Tinine priznanie zobrali pozitívne... Našli sa aj takí, ktorých tento status doslova rozhorčil. „Zdá sa mi, že čím ďalej si viac nevďačnejšia a povýšenecká. Ľudia mali radi tvoju hudbu, teba ako takú, mysleli, že si správna a ty im povieš, že si to vlastne robila nasilu. Že ťa to nebavilo... fuj... Preč s takýmito verejne známymi a uznávanými ľuďmi,“ objavilo sa v komentároch. No nechajme sa prekvapiť, či speváčka napokon svoje slová dodrží a skutočne hudbu zavesí na klinec a začne sa venovať divadlu. 

Celý príspevok speváčky Tiny, ktorý zverejnila na sociálnej sieti Instagram.
Zobraziť galériu (5)
Celý príspevok speváčky Tiny, ktorý zverejnila na sociálnej sieti Instagram.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Tina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu