Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Herečka Karnasová (43) všetkým vyrazila dych: V priesvitnej blúzke ukázala... No ty brďo!

Andrea Karnasová Zobraziť galériu (4)
Andrea Karnasová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fíha! Herečka Andrea Karnasová (43) nepatrí k tým známym tváram, ktoré by sme stretávali na každej prominentnej akcii. Práve naopak... Pred pár dňami však urobila výnimku a objavila sa pri prezentovaní nového jojkárskeho seriálu s názvom 1890. A svojím výzorom všetkým vyrazila dych. Nielenže mala na sebe priesvitnú blúzku, ale ešte aj... Veď pozrite!

Herečka Andrea Karnasová sa už čoskoro bude objavovať na obrazovkách Jojky v novom seriáli s názvom 1890. Pred pár dňami sa k tejto novinke konala tlačová konferencia, na ktorej nechýbala ani známa brunetka. A vyzerala naozaj dobre. 


Koleník prezradil bizarnosti z nakrúcania v Jojke: Neuveríte, čo všetko sa pri tom dialo! 


Do spoločnosti dorazila v sexi priesvitnej blúzke, ktorá odhalila jej bielu spodnú bielizeň a trendy zvonové rifle len podčiarkli jej štíhlu postavu a dlhé nohy. Na prvý pohľad by si ju niekto mohol pomýliť aj s modelkou. A keď pripomenieme, že umelkyňa pred pár týždňami oslávila 43 rokov... No, klobúk dole!

Herečka Andrea Karnasová sa v spoločnosti objavila v priesvitnej blúzke, v ktorej ukázala bielu podprsenku.
Zobraziť galériu (4)
Herečka Andrea Karnasová sa v spoločnosti objavila v priesvitnej blúzke, v ktorej ukázala bielu podprsenku.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Herečke Andrei Karnasovej to na tlačovej konferencii k novému seriálu naozaj pristalo. Okrem iného pútala pozornosť aj dokonalou figúrou a dlhými nohami, ktorými pripomínala modelku.
Zobraziť galériu (4)
Herečke Andrei Karnasovej to na tlačovej konferencii k novému seriálu naozaj pristalo. Okrem iného pútala pozornosť aj dokonalou figúrou a dlhými nohami, ktorými pripomínala modelku.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Andrea Karnasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu