Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dlho utajovaný vzťah v slovenskom šoubizise: Známa herečka (43) zbalila takéhoto fešáka!

Nový pár v slovenskom šoubiznise. Zobraziť galériu (5)
Nový pár v slovenskom šoubiznise.

BRATISLAVA – Už ho neschová! Na nedávnej premiére filmu Masaryk sa objavilo množstvo známych tvárí a medzi nimi aj známa herečka Andrea Karnasová (43). Tá bola kedysi vydatá za hereckého kolegu Ladislava Hrušovského, s ktorým má dcéru Lujzu. Napriek nevydarenému manželstvu na lásku, zdá sa, nezanevrela. Ako sa topkám totiž podarilo zistiť, už dlhší čas má nového priateľa. Pozrite, akého fešáka pred verejnosťou tajila!

Tajomstvo odhalené!  Andrea „Karny“ Karnasová je divákom známa najmä vďaka svojmu hlasu zo seriálu Priatelia, kde dabovala perfekcionistku Monicu. Zahrala si aj v slovenských seriáloch - v Ordinácii v ružovej záhrade, či v Paneláku, kde stvárnila lesbičku Denisu a najnovšie sa objavuje v jojkárskom seriáli 1890.

Sympatická herečka s charizmatickým hlasom sa v spoločnosti občas objavuje v spoločnosti, no vždy v sprievode kamarátok. Na premiére nového česko-slovenského  filmu Masaryk jej však spoločnosť na prekvapenie mnohých robil sympatický fešák. Hoci sa na verejnosti nedržali za ruky, pozornému oku neujde, že tí dvaja  sú viac ako kamaráti.


Mórová nachytaná s neznámym mladíkom: Nový chlap?!


Zaujímalo nás preto, či je to naozaj jej nový partner. „Áno, je, ale už sme spolu dlhšie,“ priznala nám Karnasová, ktorá o svojom súkromí veľmi rozprávať nechce. Napriek tomu sme sa snažili zistiť, ako sa jej partner, ktorého mesiace tajila, volá a ako dlho tvoria pár. „Jeho meno je Róbert a sme spolu vyše roka,“ priznala herečka, ktorá sa v ten deň vracala z predstavenia Zlatá baňa, kde účinkuje. Na otázku, či už náhodou neuvažovala o svadbe, odvetila: „Ešte je priskoro.“  Nechajme sa teda prekvapiť, kedy nastane ten správny čas...

Andrea Karnasová s novým priateľom Róbertom.
Zobraziť galériu (5)
Andrea Karnasová s novým priateľom Róbertom.

Viac o téme: Andrea Karnasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu