Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pikantné chvíle sexi herečky na obrazovkách Jojky: HOLÉ prsia ukázala v plnej paráde!

Danica Matušová sa v seriáli 1890 objavila hore bez. Zobraziť galériu (7)
Danica Matušová sa v seriáli 1890 objavila hore bez. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Slovenská herečka Danica Matušová (32) sa do povedomia verejnosti dostala vďaka seriálu Panelák... Tam však išlo o malú postavu, ktorá sa po pár epizódach z obrazoviek vytratila. Aktuálne stvárňuje oveľa väčšiu - v jojkárskom seriáli 1890 totiž hrá grófovu dcéru. A pred kamerami si užila aj poriadne pikantné chvíle. Pozrite, svoje nahé prsia ukázala v pondelok na obrazovkách v plnej paráde!

Danica Matušová aktuálne hviezdi na obrazovkách Jojky ako dcéra grófa Wisniewskeho v seriáli 1890. Počin, ktorý televízia prináša v hlavnom vysielacom čase, však nie je len o kriminálnych zápletkách z čias dávno minulých, ale aj tu sa čas od času objaví moment s mierne erotickým podtónom.

A jeden taký si diváci mohli vychutnať aj v pondelok večer. Sympatická brunetka sa totiž na obrazovkách objavila doslova tak, ako ju boh stvoril. V deji si totiž jej postava chcela siahnuť na život vo vani plnej vody. No a práve v tom momente sa všetkým divákom historického seriálu naskytol ničím nerušený pohľad na jej úplne nahé prsia.

Odvaha teda herečke zjavne nechýba... No treba povedať, že v jej prípade sa ani nie je čomu čudovať - umelkyňa má totiž postavičku, ktorou by sa bola škoda nepochváliť. Veď uznajte sami! 

Danica Matušová v seriáli 1890 odhalila svoje úplne nahé prsia.
Zobraziť galériu (7)
Danica Matušová v seriáli 1890 odhalila svoje úplne nahé prsia.  (Zdroj: TV JOJ)

Danica Matušová zrejme nepatrí k hanblivým typom žien. Na obrazovkách Jojky totiž odhodila zábrany a naplno ukázala svoje ženské zbrane.
Zobraziť galériu (7)
Danica Matušová zrejme nepatrí k hanblivým typom žien. Na obrazovkách Jojky totiž odhodila zábrany a naplno ukázala svoje ženské zbrane.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Ján KoleníkDanica Matušová1890
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu