Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dcéra slovenskej herečky naložila mame: Je lenivá, nič nerobí a celý deň sedí na káve!

Andrea Karnasová Zobraziť galériu (5)
Andrea Karnasová

BRATISLAVA - Detská úprimnosť a bezprostrednosť vie občas ich rodičom poriadne zavariť. Svoje by o tom vedela povedať aj herečka Andrea Karnasová (43), keď pred kamerou pustila k slovu dcéru Lujzu (13). A tá bez servítky pred ústami svojej mame naložila toľko, koľko sa zmestilo.

Sympatická herečka vyzerá napriek tomu, že už má niekoľko rokov po štyridsiatke, naozaj výborne. Táto skutočnosť nedala ani redaktorke jojkárskeho Topstaru, ktorú zaujímalo, čo všetko pre to Andrea musí podstúpiť. O slovo sa však náhle prihlásila jej dcéra, ktorá dala mamu poriadne dole. „Ona proste nič nerobí... aaa, viem, viem!  Sedí na kávičkách celý deň,“ vyhlásila na rovinu Karnasovej ratolesť. „Lujza! Nie celý deň, chodím aj do práce veď,“ bránila sa Andrea.

Lujza svojej mame poriadne naložila.
Zobraziť galériu (5)
Lujza svojej mame poriadne naložila.  (Zdroj: TV JOJ)

Lujze však nestačilo a do mamy sa opäť pustila. Vyhlásila, že miesto herečky väčšinou varí ona sama a po chuti jej nie je ani to, že mama s ňou nechodieva behať. „Je lenivá,“ vyhlásila. 

Ako nám však Andrea prezradila, všetko to bolo len v rámci srandy. „S redaktorkou TV JOJ Erikou Barkolovou sme žartovali na rôzne témy a keďže aj moje dieťa má zmysel pre humor, zažartovala,” vysvetlila herečka. „Je pravda, že nechodím behať, pretože to našťastie nepotrebujem, ale moja dcéra „atlétka” rada behá pravidelne. A okrem toho, posedenie na káve tak, ako mnohí pracujúci a nepracujúci, využívam na pracovné stretnutia a na načerpanie novej energie,” dodala.

A ranný budíček by jej teda nezávidel asi nikto. „Ráno vstávam o 5.30, aby som všetko stihla, poriadne sa starám o svoju šikovnú dcéru, ktorá vo svojom veku aj rada varí, nemám upratovačku, ale upratujem, varím a dokonca umývam okná sama. A chodím do práce, ktorá ma nesmierne baví! Som šikovná žena, súca na vydaj,” vyhlásila s  úsmevom brunetka. 

Viac o téme: Andrea Karnasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu