Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexi Chomisteková má nového chlapa: Fíha, je to Francúz a... KOMPLETNE potetovaný!

Karolína Chomisteková Zobraziť galériu (7)
Karolína Chomisteková

PARÍŽ - Zamilovaná po uši! Karolína Chomisteková (23) patrí jednoznačne k našim úplne najkrajším víťazkám súťaže Miss. O jej plných perách a sexi figúre bez pochýb sníva nejeden muž. Jej tajní ctitelia si však musia nechať zájsť chuť. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, brunetka je už zadaná. Zamilovala sa do charizmatického Francúza s kompletne potetovaným telom!

V čase, keď Karolína Chomisteková vyhrala titul kráľovnej krásy, stál po jej boku futbalista Patrik Čarnota. Len dva mesiace po brunetkinom korunovaní sa však už písalo o ich rozchode. Odvtedy v jej živote nebol žiaden oficiálny partner... Až doteraz.


Náhly ROZHOD najkrajšej Slovenky roku 2013: Ďalšia prekliata láska!


Ako sa nám totiž podarilo zistiť, brunetka je už niekoľko mesiacov zamilovaná až po uši. Jej novou láskou je rodák z Francúzska Louis, s ktorým si aktuálne užíva dovolenku vo Švajčiarsku. Práve tam Karolína so svojou polovičkou strávila aj uplynulého Valentína, o čom svedčia aj fotky na jej profile na sociálnej sieti Instagram. 

A kráska má zjavne slabosť na drsňákov - jej nový fešák sa totiž živí tetovaním a sám je týmito doživotnými kresbami vyzdobený doslova od hlavy po päty. Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú Chomistekovú, nech nám o svojom novom vzťahu prezradí viac. 

„Spoznali sme sa v lete v Prahe cez spoločných priateľov. Prežívam veľmi pekné obdobie, za čo som vďačná,“ priznala pre Topky.sk Chomisteková, ktorá vraj nad presťahovaním sa do Paríža, kde Louis žije, zatiaľ neuvažovala. Zaľúbencom prajeme veľa lásky! :) 

Karolína Chomisteková sa zamilovanou fotkou so svojou novou polovičkou pochválila na sociálnej sieti Instagram.
Zobraziť galériu (7)
Karolína Chomisteková sa zamilovanou fotkou so svojou novou polovičkou pochválila na sociálnej sieti Instagram.  (Zdroj: instagram/facebook)

Dvojica pridáva na web jednu zamilovanú fotku za druhou.
Zobraziť galériu (7)
Dvojica pridáva na web jednu zamilovanú fotku za druhou.  (Zdroj: instagram/facebook)

Louis, ktorý ako tatér pôsobí pod prezývkou Lewisink, žije v Paríži.
Zobraziť galériu (7)
Louis, ktorý ako tatér pôsobí pod prezývkou Lewisink, žije v Paríži.  (Zdroj: instagram/facebook)

Viac o téme: Karolína Chomisteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu