Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa Slovenka tak, ako ju Boh stvoril: Wau!

Karolína Chomisteková Zobraziť galériu (5)
Karolína Chomisteková (Zdroj: Instagram K.CH.)

KALIFORNIA - Prebúdzať sa po jej boku nemusí byť vôbec zlé! Riaditeľka súťaže krasy Karolína Chomisteková (23) zverejnila dnes záber, ktorý by si mohol dovoliť skutočne len málokto. Hm, príroda na nej rozhodne nešetrila.

V roku 2013 sa stala kráľovnou krásy, o rok neskôr zasa riaditeľkou Miss Slovensko, ktorej úspešne šéfuje dodnes. Reč je o Karolíne Chomistekovej, ktorá oslnila svojím vzhľadom nielen našincov, ale dokonca aj na svetovej súťaži Miss World, kde postúpila medzi 20 najkrajších žien sveta.


Známa Slovenka dráždi v čipkovanom »prádielku«: Takú sexi riaditeľku by chcel každý!


A treba uznať, že naozaj právom. Známa brunetka je totiž pôvabná aj bez dokonalého stylingu či zbytočných farbičiek a svoju pravú tvár sa nebojí ukázať ani na sociálnych sieťach. Urobila tak aj dnes, keď na svojom instagramovom účte zverejnila záber, na ktorom pózuje tak, ako ju boh stvoril.

Chomisteková sa vo svojej absolútnej prirodzenosti môže pochváliť čistou pleťou, výraznými črtami tváre a uhrančivým pohľadom. Karolína bez mejkapu vyzerá skrátka ako bábika a aj v takejto podobe pôsobí stále zaujímavým a neprehliadnuteľným dojmom.

Viac o téme: Karolína Chomisteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu