Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rozboril sa nezdá: Ukázal priateľku v sexi negližé!

Vilo Rozboril s partnerkou Alexandrou Novotnou Zobraziť galériu (4)
Vilo Rozboril s partnerkou Alexandrou Novotnou

BRATISLAVA - Včerajší valentínsky deň oslavovali aj známe tváre. Aj Vilo Rozboril (50) chcel... No podľa toho, čo napísal na sociálnu sieť, stihla jeho partnerka Alexandra Novotná (44) zaspať skôr, ako sa k nej dostal s veľkou kyticou ruží. A tak si ju v spánku aspoň odfotil - v sexi negližé.

Vilo Rozboril si počas valentínskeho dňa pripravil prekvapenie pre svoju partnerku Alexandru Novotnú. Keď jej ho však večer po deviatej chcel odovzdať, nevyšlo mu to. Jeho polovička mala totiž evidentne náročný deň a zaspala. 

Vilo teda položil kyticu vedľa Sandry, odfotil si ju a zveril sa svojim fanúšikom: „No... takto u nás dopadol valentínsky večer. Išiel som do auta pre „tajné” ruže a následne ani 3 minúty „c-kania” nepomohli. Sú dve možnosti ráno: buď ju bude mrzieť, že zaspala, alebo ma zabije za túto fotku. Tak držte palce a majte pekný valentínsky večer.”

Rozboril týmto záberom prezradil, že jeho priateľka spáva v sexi košieľke a zároveň sa nedal prehliadnuť ani Novotnej prsteň. Mnohí teda blahoželajú dvojici k zásnubám. Takýto šperk však mala lekárka na svojom prste už počas nakrúcania markizáckej relácie o premenách. „Je to prsteň z lásky a dal som ho Sandre už pred pár týždňami,” ozrejmil nám Vilo. 

Viac o téme: Vilo RozborilAlexandra Novotná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu