Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Rozborila a prominentnej lekárky: Keď ešte nikto netušil, že sa ľúbia!

Alexandra Novotná a Vilo Rozboril tvoria pár. Zobraziť galériu (5)
Alexandra Novotná a Vilo Rozboril tvoria pár.

BRATISLAVA - Rozchod a nová partnerka! Vilo Rozboril (49) silvestroval s jednou ženou a dnes už randí s inou. Dal sa dokopy so známou lekárkou Alexandrou Novotnou (44). Fotografie párika sa však objavili už pár dní predtým, než sa prevalila informácia o ich vzťahu. Len vtedy ešte nikto netušil, že spolu riešia aj niečo iné než prácu.

Horúcou témou šoubiznisu je aktuálne vzťah Vila Rozborila s bývalou švagrinou Zlatice Puškárovej, lekárkou Alexandrou Novotnou. Práve u nej sa dávajú skrášľovať mnohé známe tváre. 

Tento párik je ale naozaj poriadnym prekvapením. Veď len v januári bolo veľkou udalosťou, že moderátor po dvoch rokoch vzťahu konečne zverejnil spoločnú fotografiu so svojou partnerkou, novinárkou Júliou Kováčovou. Nikto netuší, kedy sa rozišli a teraz má už zrazu za ňu aj náhradu. 


Rozborilova FOTO s frajerkou: Ukázal ju po 2 rokoch tajností!


Zaujímavé je, že prvé zábery Vila a Alexandry sa objavili v médiách už pár dní predtým, než sa prevalil ich vzťah. Portál vipstory.sk zverejnil snímky z nábrežia Dunaja, kde sa títo dvaja prechádzali. No nič nenasvedčovalo tomu, že tvoria pár. Spomínaná stránka si preto kládla otázky, či chce moderátor podstúpiť estetický zákrok alebo len dohadoval spoluprácu pre svoju reláciu V siedmom nebi. A ono za tým stretnutím nakoniec bola láska...

Alexandra Novotná a Vilo Rozboril pár dní predtým, ako sa prevalilo, že tvoria pár.
Zobraziť galériu (5)
Alexandra Novotná a Vilo Rozboril pár dní predtým, ako sa prevalilo, že tvoria pár.

Viac o téme: Vilo RozborilAlexandra Novotná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu