Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rozborilova frajerka je riadna kosť: Wau, takéto telo skrýva pod šatami!

Moderátor Vilo Rozboril a lekárka Alexandra Novotná na dovolenke. Zobraziť galériu (7)
Moderátor Vilo Rozboril a lekárka Alexandra Novotná na dovolenke.

BRATISLAVA – Odhalila krivky! Známy moderátor Vilo Rozboril (49) už nejaký ten mesiac randí s novou ženou. Dal sa totiž dokopy so známou lekárkou Alexandrou Novotnou (44). Párik dokonca nedávno spolu strávil už aj dovolenku. Fotografiami z nej sa pochválili obaja aj na sociálnej sieti. Každého na nich určite ihneď zaujme celebritná doktorka, ktorá ukázala aj to, čo doposiaľ skrývala. A to svoju skvelú postavičku...

Je to riadna šupa! Moderátor Vilo Rozboril sa nedávno postaral o poriadne prekvapenie v našom šoubiznise, keď priznal, že má novú ženu po svojom boku. Je ňou riaditeľka známej estetickej kliniky a lekárka celebrít Alexandra Novotná, ktorá nie je verejnosti vôbec neznáma. Pred dvoma rokmi jej totiž skrachovalo  už v poradí druhé manželstvo.  Po viac ako roku vzťahu sa rozviedla s politikom a bratom známej moderátorky Zlatice Puškárovej - Petrom.

Teraz je však opäť zamilovaná a lásku si vychutnáva po boku Rozborila. O tom, že je blondínka šťastná, svedčia aj ich spoločné fotografie na sociálnej sieti. Nedávno Novotná zverejnila aj záber z dovolenky v Španielsku, na ktorom párik športuje.

A práve vyšportovaná postavička známej blondínky, ktorú doteraz skrývala pod šatami, mnohým jej fanúšikom bezpochyby vyrazila dych. Novotná odetá v legínach a takzvanom crop tope ukázala nielen sexi krivky, ale aj poriadne vypracované bruško. Takúto dokonalú postavu jej môžu závidieť aj oveľa mladšie slečny. Ten Rozboril má doma ale riadnu kosť, nemyslíte?

Alexandra Novotná má postavičku ako lusk.
Zobraziť galériu (7)
Alexandra Novotná má postavičku ako lusk.

Viac o téme: Vilo RozborilAlexandra Novotná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu