Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

TOTO Rozboril nečakal: Tajné prekvapenie k 50-tke!

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (7)
Vilo Rozboril (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA - Znie to neuveriteľne, ale Vilo Rozboril (49) oslávi onedlho už svoju polstoročnicu. Na jeho životné jubileum samozrejme nezabudli ani kolegovia z JOJky, ktorí mu priamo pred televíznymi kamerami pripravili tajné prekvapenie. O špeciálnom darčeku do poslednej chvíle nič netušil ani samotný moderátor!

V týchto dňoch oslávi populárny moderátor Vilo Rozboril významné jubileum, a to päťdesiat rokov. Na jeho okrúhliny samozrejme nezabudol ani štáb televízie JOJ, ktorý mu pri tejto príležitosti pripravil tajné prekvapenie.

Špeciálny darček na neho čakal na konci nakrúcania relácie v Siedmom nebi v podobe obrovskej darčekovej škatule. „To“, čo sa však v nej ukrývalo, potešilo bezpochyby nielen moderátora, ale aj prítomných hostí v štúdiu. Z krabice totiž vyskočila obľúbená speváčka Kristína, ktorá mu prišla osobne zablahoželať a taktiež zaspievať to najlepšie zo svojich hitov.

„Jasné, že ma to dojalo. Bolo to veľmi milé. Speváčke Kristíne tiež veľmi ďakujem,“ neskrýval svoje emócie Rozboril, ktorý do poslednej chvíle vôbec nič netušil. „S blízkymi som sa dohodol, že namiesto darčekov pre mňa pomôžu niekomu z príbehov. Som rád, že do toho šla moja Sandra, moja dcéra Katka, ale napríklad aj profesor Krčméry. Zvyšok si ako prekvapenie pripravil štáb s režisérom,“ povedal Vilo, ktorý aj takýmto milým pričinením chce pomôcť tým, ktorí to naozaj potrebujú. K jeho polstoročnici mu prajeme splnenie všetkých snov nielen v relácii, ale aj v osobnom živote aj my!

Viac o téme: Vilo Rozboril
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu