Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Smutná reakcia Banášovej po zásnubách v priamom prenose: Takto som to nechcela!

Viktor Vincze požiadal Adelu Banášovú o ruku. Zobraziť galériu (5)
Viktor Vincze požiadal Adelu Banášovú o ruku.

BRATISLAVA - Fanúšikovia Adely Banášovej (36) sú poriadne v šoku. Len včera ju totiž jej partner Viktor Vincze (26) po 5-mesačnom vzťahu požiadal o ruku a rozporuplné reakcie ľudí na seba nenechali dlho čakať. Množstvo z nich totiž zastáva názor, že naša najúspešnejšia moderátorka sa netvárila príliš nadšene a skôr túžila po zásnubách v súkromí, než po pytačkách pri panvici rovno v priamom prenose markizáckeho Telerána. A zrejme mali pravdu.

Exkluzívny rozhovor len pár minút po romantickom geste prinieslo Fun rádio, ktoré zisťovalo, ako sa čerstvo zasnúbený pár cíti. ,,Tak my sme sa o takýchto veciach tak zľahka rozprávali, ale netušila som, že by sa to malo udiať takto,“ povedala zjavne vykoľajená Adela, ktorá sa najnovšie môže hrdiť titulom snúbenica.

,,Na kamery som zvyknutá ale... takto nie,“ ťažko hľadala slová moderátorka a priznala, že zásnuby si predstavovala trochu inak. ,,No to už teraz nevyriešime asi,“ odpovedala so smiechom na otázku, či nechcela, aby žiadosť o ruku prebiehala trochu intímnejšie. ,,Ja mu ešte hovorím, prosím ťa, Vikino, nerob to pred ľuďmi, prosím,“  vysvetľovala Adela, ktorá sa podľa vlastných slov obávala, že by Viktor dokonca mohol pokľaknúť rovno počas priameho prenosu odovzdávania televíznych cien.

S fanúšikmi, ktorým sa tento spôsob vyznania nezdal, dokonca súhlasil aj Banášovej bývalý partner Peter Modrovský. To nie je pre ňu,” povedal nám bezprostredne po tom, čo sme sa ho spýtali na jeho názor ohľadom Vinczeho žiadosti o ruku. Sympatická blondínka však napokon uznala, že v konečnom dôsledku je spokojná. Z toho, čo sa udialo, som pozitívne zmätená, teším sa a ostatné budeme riešiť postupne,“ uzavrela Adela debatu na tému svadba.

Video zo zásnub Adely Banášovej a Viktora Vinczeho 

Vincze a Banasova zasnuby


Vincze požiadal Banášovú o ruku!

Šokujúce reakcie Banášovej ex na zásnuby s Vinczem: Modrovský je skeptický, Bezdeda chce ísť za svedka!


Viac o téme: Adela BanášováPeter ModrovskýViktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu