Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

A je to tu! Vinczeho v Markíze šupli rovno do hlavných správ

Viktor Vincze Zobraziť galériu (5)
Viktor Vincze (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Raketový postup! Po tom, čo stúpla popularita Viktora Vicnzeho vďaka šou Tvoja tvár znie povedome, dostal miesto v popoludňajších správach. No netrvalo dlho a Markíza mu prihrala ešte lepší flek. Po zásnubách s Adelou Banášovou mieri moderátor rovno do hlavného spravodajstva.

Viktor Vincze sa kedysi pre televíznu kariéru rozhodol v krčme, kde videl na obrazovke bežať reklamu na kasting. A vyplatilo sa! Veď jeho hviezda stúpa priam raketovo. 

Na jar hviezdil v šou Tvoja tvár znie povedome, po ktorej sa už nevrátil do Reflexu, ale zamieril do Prvých Televíznych novín, kde sa striedal so skúsenou Danicou Kleinovou. Po niekoľkých mesiacoch však dosiahol métu, o akej iní snívajú roky. 

Záhorská Bystrica totiž potvrdila, že Viktora angažovala do hlavného spravodajstva. Ako informuje portál markiza.sk, Televízne noviny budú mať na určitý čas šesť moderátorov, ktorí sa budú striedať v rôznych kombináciách. Po odchode Zlatice Švajdovej Puškárovej na materskú dovolenku bude vo večernom spravodajstve rotovať päť moderátorov.

Vincze by mal absolvovať premiéru po boku Márie Chrenekovej Pietrovej. „Veľmi sa na to teším, zároveň som z toho veľmi nervózny,” komentoval túto novú príležitosť mladý moderátor. 

Viac o téme: Viktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu