Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kyslé ksichty Banášovej a Vinczeho: Zdrhali ako o život!

Adela Banášová a Viktor Vincze Zobraziť galériu (7)
Adela Banášová a Viktor Vincze (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Adela Banášová (36) a Viktor Vincze (26) sú aktuálne objektom obrovského záujmu. Môžu za to ich raketové zásnuby, ktoré sa len nedávno odohrali v priamom prenose Telerána. V týchto dňoch sme obe hrdličky stretli v kine, objektívom fotoaparátov sa však skôr vyhýbali, hádzali divné grimasy a z akcie zdrhali ako o život!

Hoci sú Adela Banášová a Viktor Vincze spolu len pár mesiacov, za tú dobu už toho stihli pomerne dosť. Dnes sa totiž môžu pochváliť nielen spoločným bývaním, ale aj čerstvými zásnubami. Zamilovaný párik sa navyše ruka v ruke začína objavovať aj na prominentných akciách, kde sú objektom priam enormného záujmu.


Vincze požiadal Banášovú o ruku!


V spoločnosti sme zaľúbencov stretli aj na premiére nového slovenského filmu Únos. Tam sa však dlho nezdržali. Po premietaní sa chytili za ruky a zdrhali ako o život. Hrdličky sa podľa všetkého tentoraz chceli vyhnúť fotografom, čomu nasvedčujú aj ich kyslé grimasy, ktoré strúhali do objektívov. Dosť čudné správanie po zásnubách v priamom prenose...

Zaľúbenci Adela Banášová a Viktor Vincze utekali z kinosály ako o život. To, že sa snúbenci príliš nechceli fotiť, naznačili aj svojou mimikou.
Zobraziť galériu (7)
Zaľúbenci Adela Banášová a Viktor Vincze utekali z kinosály ako o život. To, že sa snúbenci príliš nechceli fotiť, naznačili aj svojou mimikou.  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

 

Viac o téme: Adela BanášováViktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu