Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nevlastný otec uhryznutého Adamka prehovoril: Veronika nám všetkým zničila život!

Marián na svojej bývalej partnerke nenechal suchú ani nitku. Zobraziť galériu (7)
Marián na svojej bývalej partnerke nenechal suchú ani nitku.

BRATISLAVA - Po nečakanej dohre kauzy uhryznutého Adamka sa na jeho mamu Veroniku začala valiť kritika z každej strany. Kým prvé informácie a výsledok z detektoru lži mladej žene nahrávali a podporovali jej nevinu, momentálne sa začalo objavovať čoraz viac informácií, ktoré poodhaľujú desivé zákulisie celého desivého prípadu.


ŠOK! Odhalenie v kauze uhryznutého Adamka: Vyplávali na povrch nechutné skutočnosti!


Olej do ohňa nečakane prilial aj jej bývalý partner Marián. Ten už evidentne nechce mať so svojou niekdajšou priateľkou nič spoločné. 

„Ona oje..la všetkých, aj mňa počas celého roka. Veľakrát som si vypočul, aký je jej brat feťák a mama ako ju vyhodila z domu. Ale tú pravdu, že sama chcela, aby Adamko išiel na adopciu, to nepovedala. Tu to bude odvysielané, že to chcela od nej mama a mne povedala, že to chcel jej bývalý partner, preto nemohla kojiť malého. Všetko bolo klamstvo a mňa to dosť bolí, že som chcel pomôcť a byť dobrým otcom, ale dopadol som len ako totálny kok.t a tyran, ako ma všade opísala,“ nešetril drsnými slovami na adresu Veroniky na sociálnej sieti.

Keď sme Mariána oslovili, aby sme zistili ako sa situácia ďalej vyvíja, jeho reakcia bola nekompromisná. ,,Prepáčte, ale ja to už nebudem komentovať. Zničila nám všetkým život po psychickej stránke,“ odpovedal nám, čím dal jasne najavo, čo si o Adamkovej mame myslí. 

Viac o téme: Vilo RozborilTv jojV siedmom nebi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu