Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

ŠOK! Odhalenie v kauze uhryznutého Adamka: Vyplávali na povrch nechutné skutočnosti!

V kauze uhryznutého Adamka sa udiali nové skutočnosti. Zobraziť galériu (14)
V kauze uhryznutého Adamka sa udiali nové skutočnosti.

BRATISLAVA – Neuveriteľné! Škandál s pohryzeným Adamkom má nečakanú dohru ohľadom mamy Veroniky. Ako vysvitlo v relácii V siedmom nebi, s partnerom Mariánom sa rozišla a dieťatko jej odobrala sociálka. Moderátor Vilo Rozboril, ako aj povolaný právnik naznačili, že urobila veľkú chybu a správa sa nezodpovedne. Program okamžite vyvolal lavínu diskusií, do ktorých sa zapojili aj ľudia z okolia mladej mamičky. Pozrite, aké šokujúce skutočnosti vyplávali na povrch.

Kauza malého Adamka, ktorá otriasla Slovenskom v lete minulého roka, nie je ani po mesiacoch vyriešená. Práve naopak. Po tom, čo sa matka spolu s partnerom objavili v relácii Vila Rozborila V siedmom nebi, ostali diváci poriadne prekvapení. Hoci v programe odznelo, že ani jeden z nich podľa detektoru lži neudrel malého Adamka, napriek tomu už pár netvoria.

Vraj neuniesli reči okolia a už si ani nerozumeli, a tak Veronika s malým odišla do krízového centra. Odtiaľ jej bol dokonca malý Adamko odobratý a skončil v detskom domove. Pred kamerami tvrdila, že sa tak stalo na základe anonymov. Diváci si však myslia niečo iné a po odvysielaní reportáže začali na facebookovej stránke relácie i samotného moderátora písať svoje postrehy a názory. A na prekvapenie mnohých sa tam ozval aj jej ex priateľ Marián, ktorý odtajnil o svojej ex nechutné skutočnosti.

„Ona oje..la všetkých, aj mňa počas celého roka. Veľakrát som si vypočul, aký je jej brat feťák a mama ako ju vyhodila z domu. Ale tú pravdu, že sama chcela, aby Adamko išiel na adopciu, to nepovedala. Tu to bude odvysielané, že to chcela od nej mama a mne povedala, že to chcel jej bývalý partner, preto nemohla kojiť malého. Všetko bolo klamstvo a mňa to dosť bolí, že som chcel pomôcť a byť dobrým otcom, ale dopadol som len ako totálny kok.t a tyran, ako ma všade opísala,“ napísal Marián a dokonca poukázal na to, aká je vraj Veronika klamárka a ako malého využívala.

„Jej to vyhovuje, ona ho brala ako svoju bankomatovú kartu. Nemusela robiť, len brala prachy, rodičák, výživné, ale vždy aj tak pýtala od báb po internete mlieko, kašu, plienky, či peniaze, že nemá za čo malému kúpiť jesť. Lebo z toho, čo dostala, zaplatila nebankovky, ktoré má. Ale mne ani cent na pôžičku, ktorú som jej dal,“ okomentoval správanie expartnerky verejne Marián.

A nebol jediný, kto o nej nepovedal pekné slovo. Ani ich suseda na ňu nepovie nič dobré. „Chceš vedieť, čo tam prežívala? Majo si zobral úver, aby pokúpil nové zariadenie, jeho mama išla robiť do Rakúska a malému nosila, čo sa dalo, a dámička sedela na internete a hľadala chlapov. A od Maja išla hneď k ďalšiemu,“ napísala pani Silvia a ďalšia s ňou súhlasila.

„Presne, celá Trnava už o tom hovorí, čo je ona zač. Vykašlala sa ona na to, čo mohla mať. Ona je nezodpovedná klamárka, ktorá klame ľudí, vydiera ich, vyhráža sa... A takejto labilnej žene, ktorá sa spustí pri niekom a začne piť a malého zanedbávať, je aj dobré, že jej malého vzali. Takto by sa rozumná matka nezachovala,“ povedala svoj názor pani Michaela. Priestor na vyjadrenie sme ponúkli aj Veronike, žiaľ do týchto chvíľ nám na žiadnu otázku neodpovedala. Iba čas ukáže, ako to s ňou a jej synom Adamkom nakoniec dopadne.

Marián napísal Vilovi Rozborilovi dokonca aj takýto odkaz:
Zobraziť galériu (14)
Marián napísal Vilovi Rozborilovi dokonca aj takýto odkaz:

 

Viac o téme: Vilo RozborilV siedmom nebi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu