Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Toto je už nad Rozborilove sily: Úprimné slová o nedoriešenej kauze zo Siedmeho neba

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (6)
Vilo Rozboril

BRATISLAVA - V lete v roku 2016 otriasol Slovenskom prípad uhyznutého Adamka. Chlapčeka vtedy v katastrofálnom stave našla v jasliach mama Veronika a celá kauza sa nakoniec dostala na pretras aj v relácii V siedmom nebi. Jej moderátora Vila Rozborila sme sa v rozhovore pýtali, ako celý škandalózny prípad dopadol. No prezradil nám aj to, ktoré príbehy z obľúbenej jojkárskej relácie sú jeho najobľúbenejšie či ako sa momentálne má bývalý Schusterov lekár, doktor Laurinec.

Napriek tomu, že z uhryznutia chlapčeka sprvu rodina podozrievala učiteľku, postupne sa na verejnosť začali dostávať dych vyrážajúce informácie, ktoré naznačovali, že za jeho dokaličením by mohla byť samotná matka. Sympatický moderátor si vtedy rodinu pozval do relácie V siedmom nebi, kde Veronika i jej partner Marián podstúpili vyšetrenie na detektore lži.

Výsledky testov síce preukázali, že obaja sú naozaj nevinní, no v závere relácie sa diváci dozvedeli, že cesty dvojice sa rozišli a len o pár dní na to Marián prehlásil, že Veronika zničila celej rodine život a dokonca ona sama chcela dať svojho synčeka na adopciu. Zaujímali sme sa, či má Vilo vedomosť, ako sa ich osud ďalej vyvíjal. 

Prípad malého Adamka dojal celé Slovensko.
Zobraziť galériu (6)
Prípad malého Adamka dojal celé Slovensko.

„Úprimne, neviem. Neviem to z jedného dôvodu. My sme zachytávali rozdielne informácie od maminy a od pána, s ktorým bola ona zasnúbená. A v istý okamih som povedal mojim ľuďom v tíme, ak sa chcete týmto zaoberať, tak to robte. Ja nevládzem počúvať dve pravdy do dvoch uší. Do tohto ucha ide jedna, do tohto druhá. My sme poskytli právnu pomoc, aby sa dieťatko dostalo zo zariadenia, ale vzťahovo kto bol vinný a kto nebol... Veľmi sa rôznia názory týchto dvoch ľudí,“ povedal nám obľúbený moderátor, ktorý je známy tým, že príbehom a podpore ľudí zo Siedmeho neba sa venuje aj mimo času, kedy bežia kamery. Do vzťahu by sa však podľa vlastných slov nemiešal ani vlastnej dcére. 

Napriek tomu, že príbeh chlapčeka patrí medzi tie, ktoré neskončili práve šťastne, vďaka relácii V siedmom nebi sa moderátorovi a jeho tímu podarilo zachrániť niekoľko desiatok ľudských osudov. Ako nám povedal, jeden obľúbený prípad si vybrať nedokáže, no medzi tie najznámejšie určite patrí bývalý lekár niekdajšieho prezidenta Rudolfa Schustera, doktor Laurinec. Ten sa kvôli prešľapu dostal do väzenia a napokon až na ulicu, odkiaľ mu pomohol práve Vilo. „300-400 metrov odtiaľto sme našli doktora Laurinca. Bezdomovca, ktorý sa kvôli istým problémom dostal na nejaký čas do väzenia. Zrazu vyjdete z väzenia a nie, že nemôžete pokračovať vo svojom lekárskom povolaní, ale ešte ste aj bezdomovec. Dnes zachraňuje životy v Rwande, je lekárom, zachraňuje malých domorodcov," povedal nám spokojne moderátor, ktorého sme stretli na odovzdávaní cien Telkáč roka, odkiaľ si odniesol rovno dve ocenenia. 

Ak vás zaujíma, ktoré príbehy sú pre Vila najsilnejšie a čo chystá v ďalšej sérii relácie V siedmom nebi, pozrite si nasledujúce video. 

Rozboril

Viac o téme: Vilo RozborilV siedmom nebi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu