Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šok kvôli relácii V siedmom nebi: Rozboril narazil na podvodníkov!

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (4)
Vilo Rozboril

BRATISLAVA - Vilo Rozboril (49) už roky pomáha rodinám, ktoré na tom nie sú najlepšie po zdravotnej či finančnej stránke alebo prežili nejakú tragédiu. Za ten čas sa už viackrát stalo, že sa na ňom chceli priživiť podvodníci. A teraz opäť!

Vilo Rozboril navštevuje rodiny po celom Slovensku, aby im pomohol s neľahkých osudom. Za roky, čo ľuďom pomáha, sa však stretol už aj s podvodníkmi, ktorí chceli využiť dobré meno jeho relácie. Organizovali napríklad zbierky, z ktorých sa však ani cent nedostal k tým, ktorí to potrebujú. 

Najnovšie podfukári zaútočili na sociálnej sieti. Hoci televízia Joj má na Facebooku vlastnú stránku, kde sa prihovára divákom, niekto vytvoril ďalšiu – dokonca s prívlastkom oficiálna stránka. Niet teda divu, že sa našli ľudia, ktorí ju začali navštevovať. 

Problém ale je, že stránka vyzývala fanúšikov k finančným príspevkom a vyhlasovala podvodné súťaže o telefóny. Čím by nielen oklamali ľudí, ale aj kazili meno Rozborilovej relácii. „Dajte si na túto stránku pozor,” varoval moderátor všetkých na svojom profile. A táto aktivita našťastie pomohla, o niekoľko hodín falošná stránka zmizla. 

Šok kvôli relácii V
Zobraziť galériu (4)

Viac o téme: Vilo Rozboril
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu