Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Odporné vulgarizmy, znechutenie a obrovský výsmech na Jojke: Ja to môžem jeb*ť, je to na p*ču!

V jojkárskej šou odzneli nadávky najhrubšieho zrna. Zobraziť galériu (4)
V jojkárskej šou odzneli nadávky najhrubšieho zrna. (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA - Nadávky najhrubšieho zrna a nekontrolovateľné záchvevy emócií! O takéto dramatické momenty na Jojke sa postaral mediálne známy Tibor Nagy (29), ktorý svojím výbušným správaním šokoval nielen televízny štáb, ale znechutil aj samotných divákov. Jeho čudácke výstupy bezpochyby zaskočia aj vás!

Relácia Moja prvá dovolenka umožňuje spoznávať lukratívne svetové destinácie aj neskúseným cestovateľom. Prvý raz sa za hranicami Slovenska ocitol aj Tibor Nagy, dobre známy z druhej série reality šou Mama, ožeň ma!, ktorý tentoraz spoločne so svojím kamarátom Mirom vycestoval za dobrodružstvom do okázalého Ríma.

Na mesto opradené pradávnou históriou sa mladí turisti spočiatku tešili, no ich turistický entuziazmus po príchode v momente opadol. „Myslel som, že to bude väčšie. Pre mňa nič moc. Myslel som, že to bude krajšie. Čakal som niečo lepšie,“ netajil svoje sklamanie z veľkolepého námestia vo Vatikáne Tibor.

Vyučený automechanik sa neubránil ani výsmešným poznámkam, ktoré sa vyhrotili práve pri návšteve Baziliky svätého Petra. „Toto je Santa Klaus, nevidíš? To bude len socha, nevypadá ako človek,“ uštipačne poznamenal pri pohľade na sochu jedného z pápežov.

To však ani z ďaleka nebolo všetko. Hotové peklo nastalo, keď sa Šamorínčanovi nepodarilo nájsť hrob pápeža Jána Pavla II. Čudácky Slovák sa totiž neubránil emóciám a rovno pred kamerami vydával zo seba jeden vulgarizmus za druhým. „Ja to môžem je*ať celé zvysoka. To, čo som chcel vidieť, som nemohol. Ostatné ma nezaujíma. Je to úplne na pi*u. Kvôli takýmto koko*inám som sem došiel. Zbytočné kilometre. Idem si von zapáliť, mám ich v pi*i. Zbytočne som toľko musel ísť. Nech sa poje*ú. Zbytočne som prešiel plnú pi*u kilometrov a nevidel. Ideme do pi*e naspäť do Šamorína a máme v pi*i,“ agresívne uzavrel návštevu talianskej metropoly Tibor.

Viac o téme: Moja prvá dovolenka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu