Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najpikantnejšie FOTO Andrey Verešovej: Veď je úplne holá!

Andrea Verešová najnovšie provokuje tak, ako ju Pán Boh stvoril. Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová najnovšie provokuje tak, ako ju Pán Boh stvoril. (Zdroj: Foto: Jan Tůma/Auto Kelly)

PRAHA - Je atraktívna, sexi a mimoriadne odvážna - atribúty, ktoré dokonale vystihujú modelku Andreu Verešovú (36). To ale nikto netušil, že ich niekdajšia kráľovná krásy v týchto dňoch doslova zdvojnásobí. Pri príležitosti fotenia svojho kalendára si slovenská bohyňa zapózovala nielen v poriadne dráždivých pózach a sexi modeloch, ale ukázala sa aj vo svojej azda najodvážnejšej podobe - išla totiž celkom donaha!

To, že Andrea Verešová nie je žiadna hanblivka, je už všetkým veľmi dobre známe. Veď samotná modelka rada a pomerne dosť aktívne dráždi horúcimi zábermi aj svojich verných priaznivcov na sociálnych sieťach. V týchto dňoch však brunetka opäť pritvrdila a ukázala sa vo svojej azda najpikantnejšej podobe.


Verešová vytasila vražedný výstrih: Len tak-tak skryla bradavky!


Sexi Slovenka totiž nedávno nafotila umelecké akty k svojmu najnovšiemu kalendáru, no a práve tam odhodila nielen šaty, ale aj všetky svoje zábrany. „Snažila som sa zahodiť ostych a zachovať sa ako profesionál. Veď k mojej profesii to prirodzene patrí a som rada, že je ešte stále o mňa záujem. Zahraničné modelky a herečky fotia ešte provokatívnejšie snímky, ale to by som neriskovala,“ okomentovala Andrea svoje odvážne fotky.

Na jednej z nich je dokonca modelka zvečnená aj tak, ako ju Pán Boh stvoril, čím bezpochyby napružila mužskú predstavivosť snáď na maximum. V zvodnej póze síce rafinovane prekryla to najintímnejšie, avšak na oplátku v plnej kráse odhalila aj časť svojho napumpovaného dekoltu. Pri pohľade na túto rajcovnú bohyňu sa preto niet čomu čudovať, že svojimi sexi krivkami motá ešte stále chlapom hlavy nielen v Čechách, ale i na Slovensku.

Modelka Andrea Verešová nafotila poriadne pikantné fotografie, na jednej z nich dokonca pózuje úplne nahá.
Zobraziť galériu (5)
Modelka Andrea Verešová nafotila poriadne pikantné fotografie, na jednej z nich dokonca pózuje úplne nahá.  (Zdroj: Foto: Jan Tůma/Auto Kelly)

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu