Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Verešová šokovala fanúšikov: TAKTO ste ju ešte rozhodne nevideli!

Toto by ste od Andrey Verešovej určite nečakali. Zobraziť galériu (5)
Toto by ste od Andrey Verešovej určite nečakali.

BRATISLAVA - To fakt?! Modelka Andrea Verešová (36) je štíhla ako prútik a jej vypracované sexi krivky by jej mohli závidieť aj oveľa mladšie ročníky. Za jej dokonalým výzorom sú však hodiny driny strávené v posilňovni, či zdravá racionálna strava, ktorá je u brunetky na dennom poriadku. O to šokujúcejšia bola preto fotografia, ktorou sa nedávno pochválila na svojej fanúšikovskej stránke. Tomu neuveríte!

Andrea Verešová patrí medzi najúspešnejšie modelky na česko-slovenskej scéne a vo svete krásy sa pohybuje do dnešného dňa. Napriek tomu, že je dvojnásobnou mamou a minulý rok oslávila 36 rokov, jej telo stále vyzerá na čerstvých 20. Za jej sexi krivkami a dokonalým vzhľadom však nie je žiaden zázračný elixír, ale tvrdá drina v posilňovni, aktívny životný štýl a v neposlednom rade aj zdravá strava.

Všetkých fanúšikov preto prekvapila fotografia, ktorú včera zverejnila na sociálnej sieti. Modelka sa totiž zvečnila pri veľkej fastfoodovej nádielke. A hoci to na prvý pohľad vyzerá tak, že Verešová s hamburgerom v ruke iba pózuje, podľa jej vlastných slov si nezdravú stravu naozaj vychutnávala aj ona sama.

„Aj keď preferujem zdravú stravu a čerstvú zeleninu a bežne sa snažím jesť racionálne, občas zhreším. Je fajn dať si to, na čo máte chuť,“ napísala k záberu modelka. „Na Nový rok začínam s takouto ‘prasačinkou’, aby som sa uistila, že zvyšok roka nebudem hladovať, ale ani priberať, “ vtipne dodala na záver. No, Andrea, ty sa veru nezdáš!

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu